14/9/2011
www.musiccorner.gr

Στο τελευταίο τους άλμπουμ, Solid State Recital, οι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού Puressence είχαν την τύχη να συνεργαστούν με ένα ίνδαλμα της folk. Η Judy Collins εντυπωσιασμένη από τις ερμηνευτικές ικανότητες του James Mudriczki αποφάσισε να ντύσει με τη φωνή της το νοσταλγικό Swathes of Sea made Stone και το επικό When Your Eyes Close που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ της μπάντας από το Manchester. Η κυκλοφορία αυτή φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη σπουδαία αυτή ερμηνεύτρια της folk, αποτελώντας προάγγελο του επερχόμενου άλμπουμ της.

Η θρυλική ερμηνεύτρια, ακτιβίστρια αλλά και συγγραφέας επιστρέφει δυναμικά με το Bohemian, ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις της ίδιας της Collins από τη μουσική σκηνή της California του ’60. Με πάνω από 50 χρόνια καριέρας και πάνω από 40 άλμπουμ στο ενεργητικό της, η Judy Collins συνεχίζει στα 72 της να είναι ενεργή και γοητευτική, παρουσιάζοντας ένα άλμπουμ που αποτελεί φόρο τιμής στο παρελθόν αλλά και συνδετικό κρίκο με το μέλλον καθώς ανάμεσα στα 12 tracks περιλαμβάνονται και 4 ολοκαίνουρια τραγούδια.

Το Bohemian της Judy Collins κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου 2011 από τη Wildflower Records. Ως τότε μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μοναδική φωνή της στο “When Your Eyes Close.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here