21/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την κοινή εμφάνιση του 50 Cent με την Chaka Khan σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ράπερ σχεδιάζει να συνεργαστεί με την «βασίλισσα» της funk μουσικής σε επόμενη δισκογραφική τους κίνηση.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο ράπερ εκδήλωσε τον απεριόριστο θαυμασμό του για την Khan λέγοντας : “Είναι συναρπαστικό. Με βλέπετε να στέκομαι δίπλα στη φωτιά”.

Μιλώντας στο MTV, ο Fiddy, όπως είναι το «χαϊδευτικό» του, αποκάλυψε ότι η συνεργασία είναι ενεργή: “Δουλεύουμε μαζί. Συνεργαζόμαστε σε ένα νέο project”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την κοινή τους εμφάνιση ανέφερε: “Την πλησίασα και επιβεβαίωσα ότι θα είμαστε μαζί στην εκπομπή. Πρέπει κάποιος να μένει δίπλα στη φωτιά για να μένει ζεστός. Καταλαβαίνετε τι λέω. Χειμώνιασε και ο καιρός είναι κρύος. Είναι συναρπαστικό να κάνεις παρέα με ανθρώπους που έχουν την ίδια καλλιτεχνική ακεραιότητα με σένα. Και να μπορείς να συνεργάζεσαι μαζί τους”, ολοκλήρωσε ο ράπερ.

Από την πλευρά της η Khan δήλωσε: “Ο Fiddy ξέρει τα κατατόπια με δικό του τρόπο. Με τρόπο που θέλω να μάθω κι εγώ. Θα μου δώσει αρκετές συμβουλές στο μέλλον”, δηλώνοντας την εκτίμησή της στον ράπερ.

Κανένας πάντως από τους δύο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία αυτή. Άλλωστε, όπως φαίνεται, θα είναι μόνο η αρχή…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here