10/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Chris Brown ζει και αναπνέει για τη στιγμή που θα ανεβεί στη σκηνή των βραβείων Grammy την Κυριακή το βράδυ και θα εντυπωσιάσει τους θεατές με την ερμηνεία του!

Ο μουσικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το σόου και θέλει να έχει μια εμφάνιση καλύτερη από κάθε άλλη στο παρελθόν, καθώς θεωρεί τη συμμετοχή του στην τελετή απονομής ως το πρώτο βήμα σε μια ολόκληρη νέα εποχή για την καριέρα του. Κι αυτό είναι γεγονός, καθώς μετά την επίθεση στη Rihanna πριν τα Grammy του 2009, η καριέρα του «εξαφανίστηκε», οι θαυμαστές του τον «ξέχασαν» και δεν …τολμούσε να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε επίσημη τελετή.

Μετά από τρία χρόνια, όμως, και με τη Rihanna να του δίνει μερική άφεση αμαρτιών, ο Brown είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. “Ο Chris κάνει συνεχώς πρόβες για την εμφάνιση στα Grammy. Θέλει να προσφέρει στους θαυμαστές του αλλά και όλο το κοινό που θα παρακολουθήσει την τελετή, μια ανεπανάληπτη ερμηνεία. Έχει βάλει τα δυνατά του να παρουσιάσει μια τέλεια παράσταση. Και θα τα καταφέρει, όπως πάντα”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του Brown στο Radar Online.

Μπορώ να σας εντυπωσιάσω; Καταλαβαίνω ότι οι πιθανότητες είναι τεράστιες όταν κάποιος χρησιμοποιεί όλες του τις δυνάμεις με αυτοπεποίθηση”, έγραψε ο ίδιος ο Chris στο Twitter προετοιμάζοντας τους θαυμαστές του για μια μοναδική performance. Μια performance που θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στην καριέρα του. Άλλωστε, από τότε που επιτέθηκε στη Rihanna μεγάλωσε, ωρίμασε, κατάλαβε το λάθος του και σκοπεύει να «δεχθεί» τη δεύτερη ευκαιρία που του προσφέρει η μουσική βιομηχανία δίνοντάς του υποψηφιότητες σε τρεις κατηγορίες στα φετινά βραβεία.

Ο Chris ελπίζει μ’ αυτή την εμφάνιση να «κλείσει» μια κακή περίοδο της ζωής του. Στην απονομή θα βρίσκεται και η μητέρα του στην οποία θα αφιερώσει την εμφάνισή του. Ο Chris ωρίμασε πλέον και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Και το πιο σημαντικό είναι ότι έμαθε να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Είχε την εμπειρία και ορκίστηκε να μάθει από τα λάθη του και να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Και είναι ενθουσιασμένος με τις υποψηφιότητες”, ολοκλήρωσε το site.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here