18/5/2011
www.musiccorner.gr

Η Culture Wave ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη συναυλία του Αμερικανού καλλιτέχνη Jared Evan που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Gagarin 205 ακυρώνεται λόγω χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.

Όσοι αγόρασαν εισιτήρια από το Metropolis και από το www.ticketarena.gr μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ο JARED EVAN έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 4 Ιουνίου, για να συμμετάσχει ως special guest στο πιο κεφάτο party της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 στο GAGARIN 205 (Λιοσίων 205 Αθήνα)

Στη μεγάλη γιορτή θα συμμετάσχουν και οι WHO DOES, VIOLET, και οι SEPTEMBER με την φιλική συμμετοχή του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΑΤΑ.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 20 ΕΥΡΩ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Jared Evan
Όταν μιλάει κανείς για τον 21χρονο Jared Evan είναι δύσκολο να καταλήξει κάπου.  Είναι τελικά ένας rapper, ένας τραγουδιστής της soul ή ένας rock drummer;  Γιατί ο Jared Evan τα κάνει όλα αυτά μαζί, και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία!

Όταν μιλάει όμως για το πρώτο του single, In Love With You που στο μεταξύ έχει γίνει ύμνος στην Ελλάδα, είναι σαφές σε τι αναφέρεται… Στην κομματάρα που άρεσε στους συντελεστές του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, κι εκεί γύρω στα τέλη του Μάρτη οι θεατές της εκπομπής είδαν ξαφνικά αυτό το τραγούδι να σκάει ξανά και ξανά, και τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση να χτυπιούνται στο ρυθμό του…

Και τότε ξεκίνησε ένα παιχνίδι: οι τηλεθεατές ρωτούσαν ποιο είναι το τραγούδι, αλλά ο Κανάκης αρνιόταν να τους πει! Με αποτέλεσμα το διαδίκτυο να πάρει φωτιά, οι επισκέψεις στο You Tube να απογειωθούν και οι σελίδες με τα σχόλια να είναι κατά κύριο λόγο στα ελληνικά! Ακατανόητα δηλαδή στον καλλιτέχνη, ο οποίος όμως, στο μεταξύ, και παρατήρησε ότι ένα μεγάλο μέρος των 4.6000.000 views ξαφνικά προερχόταν από την Ελλάδα αλλά και συνειδητοποίησε ότι στη χώρα μας και τον ξέρουν και τον περιμένουν!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ. Άμεσα κι ακαριαία… με ένα λιτό και σύντομο βίντεο που ανέβασε στο You Tube για να ευχαριστήσει τους Έλληνες και την εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ για την υποστήριξή τους.

Κι επειδή οι εκρήξεις πάνε αλυσιδωτές, όταν το τραγούδι του Jared Evan – In Love With You έφτασε στο Νο.1 του iTunes, αποφασίσαμε κι εμείς ότι: Ο Jared Evan ροκάρει, το τραγούδι τα σπάει κι ότι εμείς… είμαστε παντού! (Μια κουκίδα στον χάρτη, με μεγάλη ψυχή όπως λέει και το κορυφαίο σχόλιο στο You Tube).

Ο 21χρονος singer, producer & rapper από το Long Island έχει έναν πολύ ξεχωριστό ήχο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ hip-hop & rock.

O Jared Evan έγινε γνωστός πριν από 2 χρόνια όταν βγήκε πρώτος σ” ένα Hip-Hop Festival στο Brooklyn. Στο μεταξύ, έβγαλε 2 mixtape (Radio in My Head-2009, Back and Fourth-2011), βρέθηκε στο στόχαστρο του Billboard που τον περιγράφει ως “under the radar artist with the potential to break into the big time”, και κινητοποίησε τους Νο1 παραγωγούς, όπως οι  Dr. Dre  και   ο Polow da Don, με τη συνεργασία των οποίων και ετοιμάζει το debut album του, FOURTH CHAPTER.

To “In Love With You” είναι το πρώτο του single από το FOURTH CHAPTER κι έχει ήδη κάνει θραύση στην Αμερική (όπως και στην Ελλάδα!). Τι λέει ο ίδιος γι” αυτό: “Μου θυμίζει το “Whole Lotta Love” των Led Zeppelin, κι είναι ένα τραγούδι που με βγάζει εκτός εαυτού, του στιλ είμαι έξαλλος μαζί σου, αλλά σε αγαπώ ακόμα”.

ΑΛΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Σκιτσογράφος, συνθέτης, παραγωγός, 17 ετών δημοσιεύει τις πρώτες του γελοιογραφίες στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «Το ΠONTIKI». Το 1974 συν ιδρύει το θρυλικό ροκ συγκρότημα «TA 4 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ». Συνθέτης, στιχουργός και κιθαρίστας στον ομώνυμο δίσκο του 1975 που αναγνωρίζεται παγκόσμια από τους καλύτερους στο είδος του. Ιδρυτικό μέλος του «ILION ROCK LIVE FESTIVAL» και του «MAMA AFRICA ART FESTIVAL».

Η συνεργασία του με τον JΑΥ-Ζ στο τραγούδι RUN THIS TOWN τον φέρνει στην κορυφή των (Τοp 10 – Βbillboard) όλου του κόσμου. Στις 31 Ιανουαρίου 2010 η σύνθεση κερδίζει δύο βραβεία στα (52nd Grammy Awards 2010) στην 33η και 34η κατηγορία των βραβείων για την καλύτερη σύνθεση RAP τραγουδιού. Στις 5 Οκτωβρίου 2010 του απονέμονται άλλα δύο προσωπικά διεθνή βραβεία τα ΒΜΙ MUSIC AWARDS και URBAN MUSIC AWARDS.

To 2010 είναι υποψήφιος στην κατηγορία συνθετών για τα βραβεία STATUS. Eίναι ο μοναδικός έλληνας καλλιτέχνης με αυτές τις παγκόσμιες μουσικές διακρίσεις.

• Το 2011 σε συνεργασία με τους September και τον Γιάννη Βλαχογιάννη από τους DUENDE θα εμφανιστεί σε επιλεγμένες συναυλίες.

SEPTEMBER
Οι SEPTEMBER σχηματίστηκαν σαν μια κλασσική rock τρίο μπάντα (φωνή-κιθάρα-μπάσο-τύμπανα) με το όνομα «ΕΤΣΙ & ΑΛΛΙΩΣ». Έπαιζαν κυρίως rock και reggae διασκευές, και  έδιναν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Οι SEPTEMBER αναζήτησαν νέους δρόμους στη μουσική τους έκφραση και με τη προσθήκη σαξοφώνου, πλήκτρων και κρουστών στη σύνθεσή τους., άρχισαν να συνθέτουν δικά τους κομμάτια με ελληνικό στίχο.

Το 1999 κυκλοφορούν το πρώτο τους ομωνυμο CD με τη “Seven Records” το οποίο περιείχε 9 κομμάτια.

Στα μέσα του 2002, έχοντας ήδη σταθεροποιηθεί στη τωρινή σύνθεσή τους, περνούν στον αγγλικό στίχο και ταυτόχρονα αρχίζουν να αποκτούν ένα πραγματικά προσωπικό ήχο ο οποίος αναδύεται από τις νέες συνθέσεις τους: μελωδικός αλλά και κάποτε σκληρός, progressive αλλά και άμεσος, με έντονα beats αλλά και λυρικά slow, ένα αμάλγαμα των διαφορετικών επιρροών πέντε ξεχωριστών μουσικών που τόσα χρόνια έδεσαν τις μουσικές τους εμπειρίες σ’ αυτό το σχήμα.

Το 2006 κυκλοφορουν το 2ο CD τους με τιτλο “2 smiles ago” από τη “LIVE Records”.

Σήμερα οι SEPTEMBER εχουν ετοιμη την καινουργια τους δουλεια με τιτλο “Rememberig mirrors” που θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο του 2011. Όλο αυτό το διάστημα οι SEPTEMBER  με το μοναδικό Λυρικό – Progressive Rock στυλ που τους καθιέρωσε απέκτησαν τη φήμη μιας πραγματικά ζωντανής μπάντας με ένα μεγάλο αριθμό οπαδών οι οποίοι μοιράζονται τη δυνατή εμπειρία των εκρηκτικών τους συναυλιών.

VIOLET
Οι Violet δημιουργήθηκαν το 2005. Έχουν παίξει σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Το 2007 ψηφίζεται ως «Best Newcomers» από το περιοδικό «UK Events» στην Μεγάλη Βρετανία. Το τραγούδι τους “Shattered” έχει μπει στο επίσημο trailer της ταινίας «Constantine», ταινία με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς. Έχει προσκαλεστεί από το συνδρομητικό κανάλι (cable television) της Warner στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών (USA) για να παίξει live σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης, πρόσκληση που δυστυχώς δεν μπόρεσε να εκπληρώσει λόγω του υψηλού κόστους μεταφοράς και διαμονής.

Είναι το μόνο ελληνικό συγκρότημα που έχει βραβευτεί 7 φορές από την garageband records (USA).

WHO DOES
Αυτοσχεδιασμός και σύνθεση δημιουργούν μελωδικές γραμμές και ολοκληρωμένα έργα με την μοναδική δεξιοτεχνία του WHO DOES που αναμένεται να ανοίξει την μεγάλη μας γιορτή με τον πιο ατμοσφαιρικό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here