17/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Παρά το γεγονός ότι η Nicki Minaj είναι αστέρι παγκοσμίου βεληνεκούς, εν τούτοις παραμένει προσγειωμένη στο έδαφος. Αυτά δήλωσε η Laurieann Gibson, διάσημη χορογράφος που συνεργάστηκε με τη Nicki για πρώτη φορά το 2010 και πρόσφατα για την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy.

Πάντα «συνδέομαι» με το πάθος, την ευγνωμοσύνη και την ταπεινότητα που χαρακτηρίζει τη Nicki. Σε επίπεδα σύνθεσης και στιχουργικής, είναι πολύ ταλαντούχα και αυτό με συναρπάζει. Μου αρέσει πολύ η δουλειά της. Την είχα εκτιμήσει το 2010 αλλά και φέτος που συνεργαστήκαμε και πάλι. Η καριέρα της θα μεγαλώσει και θα γίνει λαμπρότερη. Και ευελπιστώ να συμβάλω σ’ αυτό”, δήλωσε η Gibson στο MTV.

Η εμφάνιση της Nicki στα βραβεία Grammy και οι έντονες θρησκευτικές αναφορές, προκάλεσαν πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά, διχάζοντας το κοινό. Οι επιλογές της δημιούργησαν αρκετές αντιδράσεις από θρησκευτικούς κύκλους. Η Gibson, όμως, δηλώνει ότι η προσέγγιση της Nicki της άρεσε.

Το “Roman Reloaded” είναι ένας ευφυέστατος δίσκος. Όταν το κοινό «συνδεθεί» με τον δίσκο θα κατανοήσει τη δύναμή του. «Τέλειωσα μαζί σας. Κάντε τη δουλειά σας. Θα πιστέψω στον εαυτό μου», λέει η Nicki. Ο δίσκος είναι φανταστικός. Η χορογραφία και η σκηνοθεσία έχουν τη δυναμική που προέρχεται από τον δίσκο”, συνέχισε η χορογράφος για το “Roman Reloaded”.

Η Laurieann ανυπομονεί να ξανασυνεργαστεί με τη Nicki : “Είναι τόσο ζωντανή. Με κάνει να γελάω. Είναι πολύ ωραία η συνεργασία μαζί της, αλλά και με άλλους καλλιτέχνες. Είναι καταπληκτική εμπειρία να συμμετέχεις σε κάτι με ανθρώπους που αγαπάνε τόσο πολύ αυτό που κάνουν. Η Nicki είναι μια γνήσια ράπερ και είναι πολύ καλό που υπάρχει ανταγωνισμός σε τέτοιο υψηλό επίπεδο”, ολοκλήρωσε η Gibson.

Κι ενώ η χορογράφος εξημνούσε τη Nicki Minaj, έγινε γνωστό ότι η ράπερ θα συμμετέχει στο All-Star Game του NBA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Nicki θα τραγουδάει ένα medley με επιτυχίες της την ώρα που θα γίνεται η παρουσίαση των παικτών. Στο σόου θα λάβουν μέρος η Mary J. Blige, που θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο, ο Ne-Yo, ο Pitbull, ο Nayer. Το All-Star Game θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here