20/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τον αρραβώνα της με τον Jason Trawick να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια, οι φίλοι της Britney Spears άρχισαν τις δηλώσεις προς τα media, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία τους.

Το περιοδικό E!, επικαλούμενο φίλο της οικογένειας αναφέρει ότι αυτός ο γάμος θα διαρκέσει. “Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ αυτού του γάμου και των δύο προηγούμενων. Η Britney είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από παλιότερα. Μεγάλωσε, ωρίμασε και βρίσκεται σε μια φάση που αποφασίζει με υπευθυνότητα για τη ζωή της”, αναφέρει «πηγή» του περιοδικού.

Ο «φίλος» (;) της Britney είπε ακόμα ότι αρκετά προβλήματα στις σχέσεις της με τους άντρες οφείλονταν στην κακή σχέση που είχε με τον πατέρα της, κατάσταση που φαίνεται να έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό. Η Britney έχει έρθει πιο κοντά στον πατέρα της τα τελευταία δύο χρόνια. Και πιστεύω ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του γάμου της με τον Jason”, ολοκλήρωσε η «πηγή».

Τα νέα του αρραβώνα της Britney δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Kevin Federline, τέως σύζυγο της Britney και πατέρα των δύο παιδιών της, που έσπευσε να δηλώσει τη χαρά του για την ευτυχία της! Είμαι πολύ χαρούμενος για τη Britney. Νομίζω ότι ο Jason είναι πολύ καλός. Ξέρω ότι είναι χαρούμενη και πηγαίνει πολύ καλά. Βέβαια δεν μιλάμε πολύ συχνά γιατί είμαστε πολύ απασχολημένοι και οι δύο”, ανέφερε σε τηλεπεριοδικό της Αυστραλίας. Μιλάω συχνά με τα παιδιά και τους δασκάλους τους και ξέρω ότι όλα πάνε πολύ καλά. Είναι ένα πολύ σωστό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν”, συνέχισε ο Kevin.

Ο Kevin θεωρεί ότι ο Jason είναι αξιόπιστο πρόσωπο για να αναλάβει την «κηδεμονία» των δύο του παιδιών με τη Britney : “Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτόν και είναι καλός άνθρωπος. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές και τα παιδιά τον αγαπάνε”.

Ο Kevin βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για την κατάρρευση της Britney το 2007. “Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος με δραματικές στιγμές. Έπρεπε να λειτουργήσω προς το συμφέρον των παιδιών μου”, ανέφερε για την δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε τότε και αφαίρεσε την κηδεμονία από την Britney. Αλλά την ίδια στιγμή, ράγιζε η καρδιά μου βλέποντας την τέως σύζυγό μου να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις. Ήταν τρομερό. Μια από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασε”, ολοκλήρωσε ο Kevin.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση του αρραβώνα, κυκλοφόρησαν και οι λεπτομέρειες του γεγονότος, με τον Neil Lane να προβαίνει σε αποκαλύψεις για το δαχτυλίδι που σχεδίασε για τη Britney! Ο Jason είναι ρομαντικός τύπος και του ζήτησα να μου μιλήσει για τη Britney καθώς και τι θέλει να αντιπροσωπεύει το δαχτυλίδι, ώστε να πάρω έμπνευση και να δημιουργήσω αυτό που πρέπει. Ο Jason πάντα μου απαντούσε ότι είναι η πριγκίπισσά του”, δήλωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Lane.

Το δαχτυλίδι έχει ένα στρογγυλό λευκό διαμάντι σε βάση από πλατίνα με σχέδιο που θυμίζει κορώνα, ενώ πάνω στην πλατίνα είναι καρφωμένα 90 μικρά στρογγυλά διαμάντια! “Ο Jason δεν ήθελε ένα μονόπετρο με μια τεράστια πέτρα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here