9/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Michael Buble μπορεί να είναι στο Νο1 σε Αμερική και Βρετανία με το νέο του χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, αλλά δεν του πολυαρέσει να βλέπει το πρόσωπό του στα ημερολόγια.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του πριν λίγες βδομάδες με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ακόμα και το “Ave Maria”, και βλέπει το “Christmas” στην κορυφή των σημαντικότερων charts του πλανήτη.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στο πλαίσιο της προώθησης της εικόνας του και του σύγχρονου marketing είναι «υποχρεωμένος» να κυκλοφορεί και διάφορα άλλα προϊόντα, όπως ημερολόγια, δεν είναι το καλύτερό του. Με ενοχλεί να βλέπω το πρόσωπό μου σε ημερολόγια. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους εμπορεύματα αλλά δεν αισθάνομαι άνετα μ’ αυτά”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello!

Ο καναδός τραγουδιστής είναι μεγάλος θαυμαστής του Sir Cliff Richard, ο οποίος στα 71 του συνεχίζει να εκδίδει κάθε χρόνο το ημερολόγιό του. “Ο Cliff Richard συνεχίζει να το κάνει. Κι αν δείχνω τόσο καλός στα 40 μου όσο εκείνος σήμερα, θα είμαι χαρούμενος”, αστειεύτηκε…

Στο άλμπουμ “Christmas” ο Michael έχει συμπεριλάβει τα πιο κλασικά, ίσως, χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών. Tο “Ave Maria” του Schubert είναι το παλιότερο από αυτά. Στα 15 τραγούδια του δίσκου έχουν συμμετάσχει οι The Puppini Sisters, Shania Twain και Thalia, ενώ περιλαμβάνεται και ένα νέο τραγούδι του Buble με τίτλο “Cold December Night”. Στις deluxe εκδόσεις υπάρχουν επιπλέον κομμάτια.

Τα τραγούδια του “Christmas”:
It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas
Santa Claus Is Coming to Town
Jingle Bells
White Christmas
All I Want for Christmas Is You
Holly Jolly Christmas
Santa Baby
Have Yourself a Merry Little Christmas
Christmas
Silent Night
Blue Christmas
Cold December Night
I’ll Be Home for Christmas
Ave Maria
Mis Deseos / Feliz Navidad

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here