5/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου άλμπουμ των One DirectionUp All Night”, και το DVD από τις live εμφανίσεις τους που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, βρίσκεται στις κορυφές των charts παγκοσμίως.

Αν και στην πατρίδα τους, τη Βρετανία, οι One Direction δεν ξεπέρασαν το Νο4 στα video charts, σε Ιρλανδία και Αυστραλία βρέθηκε στην κορυφή, με τους Αυστραλούς θαυμαστές του συγκροτήματος να σπεύδουν να αγοράσουν το DVD και να το φέρνουν στην πρώτη θέση με 6απλή πλατίνα. Άλλωστε ανάλογη υποδοχή επιφύλαξαν οι Αυστραλοί και στο άλμπουμ, τριπλή πλατίνα, το “What Makes You Beautiful”, 5απλή πλατίνα και το “One Thing”, διπλή πλατίνα.

Η επιτυχία του συγκροτήματος δεν οφείλεται μόνο στο αμιγώς μουσικό περιεχόμενο του DVD, αλλά και στο επιπλέον υλικό που υπάρχει από την προετοιμασία της συναυλίας που δόθηκε στις 3 Ιανουαρίου στο Bournemouth, τα παρασκήνια καθώς και τρία clip από τα τραγούδια τους “What Makes You Beautiful”, “Gotta Be You” και “One Thing”.

Οι One Direction την 1η Ιουλίου ολοκληρώνουν την περιοδεία τους και σκοπεύουν να συνεχίσουν να ετοιμάζουν υλικό για το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο, λογικά, θα ξεκινήσουν να ηχογραφούν το φθινόπωρο. Με δεδομένη την έναρξη της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους στις 22 Φεβρουαρίου από το Λονδίνο, περιοδεία που σύμφωνα με το μέχρι στιγμής πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 13 Οκτωβρίου, υποψιαζόμαστε ότι η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ θα γίνει στο πρώτο δίμηνο του 2013.

Όπως και να έχει, επί του παρόντος ας αναφέρουμε τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο “Up All Night : The Live Tour”.

Na Na Na
Stand Up
I Wish
I Gotta Feeling/Stereo Hearts
Valerie/Torn
Moments
Gotta Be You
More Than This
Up All Night
Tell Me a Lie
Everything About You
Use Somebody
One Thing
Save You Tonight
What Makes You Beautiful
I Want

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here