10/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Cheryl Cole φαίνεται ότι θέλει να «ανεβάσει» τις μετοχές της στον χώρο της ποπ μουσικής και φέρεται να έχει αποφασίσει να «πετάξει» το επώνυμο του τέως συζύγου της, Ashley Cole, αλλά και το δικό της “Tweedy”, ακολουθώντας το παράδειγμα των Madonna, Beyonce, Adele και άλλων καλλιτέχνιδων που κάνουν μεγάλη καριέρα μόνο με το όνομά τους.

Έτσι και η Cheryl σκοπεύει να συστηθεί εκ νέου στο κοινό μόνο με το βαφτιστικό της όνομα, σε μια «κίνηση που έχει σχέση μόνο με την καριέρα της», όπως ανέφερε πηγή της εφημερίδας The Sun. Το επώνυμο Cole, άλλωστε, έχει συνδεθεί αρνητικά με την τραγουδίστρια στο παρελθόν και η Cheryl επιθυμεί να «καθαρίσει» την καριέρα της από κάθε μελανό σημείο. Άλλωστε, ξεπέρασε και την απιστία και τον χωρισμό της με τον Ashley, ενώ το πατρικό της επώνυμο έχει «ξεχαστεί» εδώ και πολλά χρόνια.

Η Cheryl αναμένεται να λανσάρει το «σκέτο» της όνομα με το τρίτο σόλο άλμπουμ της καριέρας της που επρόκειτο να κυκλοφορήσει από τον προηγούμενο μήνα, αλλά για άγνωστους λόγους έχει καθυστερήσει, ενώ και οι πληροφορίες για το περιεχόμενό του είναι ελάχιστες. Το μόνο που είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο, είναι το πρώτο single του άλμπουμ που έχει τίτλο “Call My Name”. Εκτός από τη σόλο καριέρα της, η Cheryl σύντομα θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά της με τις Girls Aloud!

Τον περασμένο μήνα, η Nadine Coyle αποκάλυψε ότι τα κορίτσια θα ετοιμάσουν ένα ή δύο νέα τραγούδια και από τον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσουν περιοδεία! “Ξέρω ότι αρκετοί εικάζουν για τις κινήσεις μας. Θα δώσουμε συναυλίες και θα έχουμε και ένα ή δύο καινούρια τραγούδια μαζί μας. Θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα αντιδράσει το κοινό. Αν υπάρχει αυξημένη ζήτηση μπορεί να κάνουμε πολλά πράγματα. Ανυπομονώ να βρεθώ με τα κορίτσια. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήμασταν όλες μαζί”, είχε δηλώσει η Nadine…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here