11/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lady Gaga ανακοίνωσε μέσω Twitter τις 21 πόλεις και ημερομηνίες που θα περιλάβει στο ευρωπαϊκό τμήμα της παγκόσμιας περιοδείας της, που έχει τίτλο “The Born This Way Ball”.

Προσοχή ευρωπαϊκά μικρά μου τέρατα”, ξεκινάει το tweet της Gaga, και μη βιαστείτε να την κατηγορήσετε για το «τέρατα», καθώς η έκφραση «μικρά τέρατα» είναι το «χαϊδευτικό» που έχει δώσει η τραγουδίστρια στους θαυμαστές της! Οι πρώτες 21 ημερομηνίες για το “The Born This Way Ball” είναι εδώ”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η LG, λοιπόν, θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία από τη Σόφια της Βουλγαρίας στις 14 Αυγούστου. Στις συναυλίες που θα δώσει στην Ευρώπη, θα συνοδεύεται από τους The Darkness, ενώ εκτός από τα τραγούδια του νέου της δίσκου, το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο και με παλιότερες επιτυχίες της. Η ομάδα The Haus of Gaga κι εγώ προσωπικά, δουλέψαμε για πολλούς μήνες σχεδιάζοντας μια φαντασμαγορική παράσταση. Η περιοδεία “The Born This Way Ball” είναι μια electro-metal-pop Opera. Η ιστορία της αρχής, η γέννηση του βασιλείου της δόξας. Πώς γεννηθήκαμε και πώς θα πεθάνουμε γιορτάζοντας”, αναφέρει η τραγουδίστρια σε δήλωσή της.

Πριν τις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις, η Gaga θα έχει εμφανιστεί σε Ασία και Αυστραλία, καθώς η παγκόσμια περιοδεία της, σε συνεργασία με την εταιρεία – ηγέτη του χώρου Live Nation, ξεκινάει στις 27 Απριλίου από τη Σεούλ. Το τελευταίο της άλμπουμ, “Born This Way”, έχει ξεπεράσει τα 6.000.000 πωλήσεων παγκοσμίως. Και με την περιοδεία της, σύντομα, πιστεύουμε, αυτό το νούμερο θα ανεβεί κι άλλο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here