31/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δύο χρόνια μετά την επανένωσή τους, οι Garbage ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους άλμπουμ, το πέμπτο της καριέρας τους και πρώτο μετά από επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Το συγκρότημα ανέβασε video στο κανάλι του στο YouTube, με φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις του ντράμερ του γκρουπ Butch Vig, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο ήχος θυμίζει παλιότερο υλικό τους, αλλά κυρίως έχει το ίδιο ύφος. Υπάρχει «θυμός» και ένταση, αλλά επίσης ελπίδα και αισιοδοξία.

Στο video ακούγονται και οι απόψεις των Duke Erikson και Steve Marker, αλλά η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Shirley Manson παραμένει σιωπηλή και «ηγείται» του γκρουπ στη φωτογράφιση που έγινε στο Los Angeles με τον διάσημο Autumn De Wilde που έχει συνεργαστεί και με πολλά ακόμα συγκροτήματα για εξώφυλλα δίσκων τους.

Ο τίτλος του πέμπτου άλμπουμ των Garbage είναι “Not Your Kind of People” και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι τίτλοι πέντε τραγουδιών, “Automatic Systematic Habit”, “Blood For Poppies”, “Control”, “I Hate Love” και “Not Your Kind of People”. Άλλοι τίτλοι τραγουδιών που έχουν διαρρεύσει αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί είναι :

“Alone”
“Animal”
“Beloved Freak”
“Big Bright World”
“Choose Your Weapon”
“Felt”
“Lies, Lies Lies”
“Not Your Kind of People”
“Sugar”
“Time Will Destroy Everything”
“T.R.O.U.B.L.E.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here