19/4/2011
www.musiccorner.gr

Το πολύ-αναμενόμενο πρώτο single των πιο καυτών star του Nickelodeon έχει τον τίτλο “Boyfriend” και συμμετέχει ο Snoop Dogg!

Η Sony Music και το Nickelodeon ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά ότι το πιο καυτό νέο μουσικό συγκρότημα της Αμερικής, οι Big Time Rush θα κυκλοφορήσουν το debut album τους με τον τίτλο “BTR” στις 18 Απριλίου. Έχοντας ήδη κερδίσει τις καρδιές του Αμερικάνικου έθνους με το ομότιτλο show τους στο Nickelodeon, ο Kendall, o James, o Carlos και ο Logan έχουν ήδη παρουσιάσει το πρώτο, catchy pop single Boyfriend στο οποίο συμμετέχει με το δικό του ξεχωριστό στυλ ο θρυλικός ράπερ Snoop Dogg.

Περάσαμε καταπληκτικά όταν φτιάχναμε αυτό το τραγούδι και δουλεύοντας με τον Snoop Dogg ήταν ένα όνειρο το οποίο έγινε αληθινό για όλους μας. Όχι μόνο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της εποχής μας, είναι επίσης και εξαιρετικός άνθρωπος και είχε πολύ πλάκα το να δουλεύεις μαζί του” δηλώνει ο James Maslow των Big Time Rush.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της παγκόσμιας επιτυχημένης σειράς Big Time Rush στο Nickelodeon ήταν από την έναρξη της πολύ μεγάλα φέρνοντάς την στις τρείς πρώτες θέσεις ξεπερνώντας τα τέσσερα εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα στην περσινή χρονιά μόνο. Στην Ελλάδα, η σειρά Big Time Rush από τη στιγμή που ξεκίνησε να μεταδίδεται το Μάρτιο, θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες του καναλιού αγγίζοντας μερίδιο τηλεθέασης 44,5% σε παιδιά ηλικίας 4-14!

Οι Big Time Rush είναι πολύ γνωστοί και στις δύο άκρες του Ατλαντικού και έχουν ήδη πουλήσει συνολικά πάνω από 1,5 εκατομμύριο digital tracks παγκοσμίως. Το debut album τους, BTR, κυκλοφόρησε από την Columbia Records στην Αμερική και έφτασε στο #3 του Billboard Top 200 Albums chart την προηγούμενη χρονιά.

Το physical album περιέχει 12 τραγούδια ανάμεσά τους τα “Halfway There”, “City Is Ours” και “Til I Forget About You” ενώ στην digital εκτός από αυτά υπάρχει και ένα bonus track με τον τίτλο “Stuck”.  Στο “BTR” υπάρχουν και δύο ντουέτα, ένα με την Jordin Sparks στο “Count On You” και άλλο ένα με τους Cymphonique στο τραγούδι “I Know You Know”.

Το TV show “Big Time Rush”, που είναι σε παραγωγή και σε συνεργασία με την Sony Music, ακολουθεί την πορεία τεσσάρων καλών φίλων από την Minnesota – τον Kendall, τον James, τον Carlos και τον Logan – που προσπαθούν να αφήσουν τα χόκεϊ μπουφάν και ραβδιά τους για μια ευκαιρία στην μουσικά δρώμενα στο Los Angeles.  Με μερικές περιπέτειες στο δρόμο τους, τα αγόρια γρήγορα μαθαίνουν ότι η ζωή στο Hollywood δεν είναι μόνο καλοπέραση και συμμετοχή σε parties.  Αφού αποδεικνύουν στον εαυτό τους και στην δισκογραφική τους ότι είναι σοβαροί πάνω στην μουσική τους καριέρα, οι Big Time Rush είναι τώρα έτοιμοι για την επόμενη φάση της προσωπικής τους και της επαγγελματικής τους ζωής. Ανάμεσα στην φήμη που μόλις απέκτησαν, τις ερωτικές σχέσεις, ψάχνοντας το δικό τους προσωπικό μουσικό ύφος και την εργασία το group μαθαίνει ότι η επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση – αλλά και την υποστήριξη του ενός για τον άλλο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here