8/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στο studio για ηχογραφήσεις θα μπουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι Bloc Party. Το βρετανικό συγκρότημα, που βρίσκεται σε «διάσταση» από το 2009, είναι έτοιμο να ξανασυσταθεί και να συνεχίσει την καριέρα του με περιοδεία και με νέα δισκογραφική δουλειά.

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Russell Lissack, μίλησε στο NME και αποκάλυψε ότι οι Bloc Party συζητάνε με τους Ash για μια κοινή περιοδεία, αλλά και ότι ήδη γράφουν τραγούδια για τον επόμενο δίσκο τους. Θα παραμείνουμε χωριστά μέχρι να ολοκληρωθούν τα καλοκαιρινά φεστιβάλ καθώς ο καθένας μας έχει αναλάβει διάφορες υποχρεώσεις, αλλά σκοπεύουμε να επιστρέψουμε στο studio τον Σεπτέμβριο για ηχογραφήσεις”.

Ο Lissack ανέφερε ότι και ο ίδιος αλλά και ο frontman του γκρουπ Kele Okereke έχουν γράψει αρκετά τραγούδια, είτε μόνοι είτε μαζί, τα οποία θα συνεχίσουν στο studio όταν θα συναντηθούν με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Οι δηλώσεις του Lissack επιβεβαίωσαν τον Gordon Moakes που πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι το συγκρότημα βρίσκεται σε φάση επανένωσης και ότι τα μέλη συζητούν τους δρόμους που θα ακολουθήσει το γκρουπ στη συνέχεια.

Εφόσον οι Bloc Party επιστρέψουν στο studio τον Σεπτέμβριο, δεν είναι απίθανο το τέταρτο άλμπουμ της καριέρας τους να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς ή το αργότερο στις αρχές του 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here