27/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Justin Bieber έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για το νέο του άλμπουμ υπό την υψηλή επίβλεψη, όπως πάντα, του Usher που τον ανακάλυψε και τον προώθησε στη μουσική βιομηχανία!

Ο Usher παρακολούθησε την εξέλιξη των ηχογραφήσεων του Justin και έδωσε την έγκρισή του για το αποτέλεσμα, μέσω μηνύματος που έστειλε σε όσους τον ακολουθούν στο Twitter : “Μόλις έφυγα από το studio με τον μικρό αδελφό… Ακούγεται πραγματικά καλό”, ανέφερε στο μήνυμά του.

Σαν σε συνέχεια του μηνύματος του Usher και ο Justin έδωσε τη γνώμη του για την πορεία των ηχογραφήσεων μέσω Twitter : “Πολύς εκλεκτός κόσμος στο studio απόψε. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. MjForever”, όπου το MJ είναι τα αρχικά του Michael Jackson που αποτελεί το είδωλο του Justin, ο οποίος την 1η Μαρτίου κλείνει τα 18 του χρόνια.

Ο Justin δεν ήταν μόνος του στο studio. Μαζί του τραγούδησε και ο Cody Simpson, ο οποίος πριν λίγες μέρες έγινε 14 ετών! Ο Cody πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το 2ο EP της καριέρας του με τίτλο “Coast to Coast” και αναφέρθηκε μέσω Twitter στη συνεργασία του με τον Justin: “Πολύ καλά με τον φίλο Justin Bieber στο studio απόψε. Φαίνεται ότι ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο. Αυστραλία – Καναδάς, Ακτή σε Ακτή”, ολοκλήρωσε το μήνυμά του ο Cody που κατάγεται από την Αυστραλία.

Το νέο άλμπουμ του Justin Bieber θα έχει τίτλο “Believe”, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την κυκλοφορία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here