29/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Emma Bunton, κυρίως, αλλά και οι υπόλοιπες τραγουδίστριες του συγκροτήματος των Spice Girls, συγκινήθηκαν με τη συμμετοχή τους στη συγγραφή του μιούζικαλ “Viva Forever”, η παραγωγή του οποίου πρόκειται να ανεβεί στο West End του Λονδίνου μέσα στη χρονιά.

Τη συγγραφή του σεναρίου έχει αναλάβει η κωμική ηθοποιός Jennifer Saunders, η οποία συνεργάστηκε στενά με την Emma Bunton, την Victoria Beckham, τη Mel B, τη Geri Halliwell και τη Mel C. Το μιούζικαλ, άλλωστε, βασίζεται στα τραγούδια του συγκροτήματος και την ιστορία του, χωρίς να αναφέρεται σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Η Jennifer συνεργαζόμενη με τις κοπέλες διαπίστωσε πόσο δεμένες εξακολουθούν να είναι μετά από τόσα χρόνια, αλλά και πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος για τη ζωή όλων τους. “Κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης του σεναρίου έβαλα ένα τραγούδι τους. Η Emma μας είπε ότι αγαπάει τόσο πολύ το κομμάτι που θα έβαζε τα κλάματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Saunders.

Είναι μία «συλλογή» των καλύτερων αναμνήσεών τους. Πέρασαν τόσα πολλά μαζί και τόσο όμορφες στιγμές. Το μουσικό flashback που κάνουμε πολλές φορές, είναι πολύ συγκινητικό για τις κοπέλες. Η απόλυτη χαρά και αγάπη για τη μουσική και την εποχή που μεσουρανούσαν, είναι προφανής κάθε φορά”, συνέχισε η σεναριογράφος του “Viva Forever” που παρά το γεγονός ότι προγραμματιζόταν εδώ και χρόνια, μόνο πρόσφατα κατάφερε να περάσει στο στάδιο της υλοποίησης.

Η Saunders έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα ονόματα από το χώρο της showbiz, με τελευταίο το super model Kate Moss. Η ηθοποιός προτιμά να συνεργάζεται με διασημότητες από τον ευρωπαϊκό χώρο, καθώς πιστεύει ότι ειδικά οι αμερικανοί δεν θα είναι σε θέση να καταλάβουν το ιδιόμορφο χιούμορ της.

Το να εξηγείς ανέκδοτα σε αμερικανούς είναι βαρετό. Η Madonna, ας πούμε, θα ήταν εφιάλτης. Μπορείτε να φανταστείτε να προσπαθώ να της εξηγήσω το αστείο γραμμή, γραμμή; Ανησυχούν για τη δημόσια εικόνα τους και διάφορα πράγματα. Δεν αξίζει τόσος κόπος”, δήλωσε η Saunders στην εφημερίδα The Mirror…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here