28/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η συνεργασία του Noel Gallagher με τον Chris Martin των Coldplay στα πρόσφατα Brit Awards, ίσως αποτελέσει την αρχή για μια γενικότερη δισκογραφική συνεργασία του μουσικού με το συγκρότημα.

Ο Chris Martin είχε την ευκαιρία να ηχογραφήσει τον Noel Gallagher στη διάρκεια των προετοιμασιών για την επί σκηνής συνεργασία τους. Ο Chris εντυπωσιάστηκε από τις ικανότητες του Noel και δεν …κρατήθηκε! Τον ηχογράφησε με το iPhone “πατώντας το πεντάλ και παίζοντας υπέροχους θορύβους”, και δήλωσε ότι ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που άκουσε ποτέ του.

Από την πλευρά του ο Noel, μαθαίνοντας τα σχετικά, έκανε μια κίνηση καλής θέλησης προς τους Coldplay : “Ο Chris έχει στα χέρια του ένα κομμάτι που τον ενθουσίασε. Μπορείς να το ηχογραφήσεις άμεσα; Και να το δώσεις στον Rik; Θα το γράψουμε στο studio, θα το συμπληρώσουμε και θα βάλουμε και φωνητικά”, αναφέρει ο Noel.

Δεν γνωρίζω πού θα καταλήξει. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά αν βρει τον δρόμο του να γίνει τραγούδι, ο Noel πολύ εύκολα θα βρίσκεται στο επόμενο άλμπουμ χωρίς ούτε καν να έχει πατήσει το πόδι του στο studio. Υπέροχη τρέλα”, φέρεται να έγραψε ο Chris Martin σε blog του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here