19/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Χώρισε με τον αγαπημένο της η Avril Lavigne και η διάλυση του δεσμού της με τον Brody Jenner της έχει στοιχίσει πάρα πολύ, λένε οι φήμες.

Η τραγουδίστρια διατηρούσε δεσμό με τον Jenner εδώ και δύο χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αρραβωνιαστεί τις μέρες των εορτών. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Brody δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Avril, σε αντίθεση με την τραγουδίστρια, και τελικά έκανε πίσω. “Η Avril φαίνεται συντετριμμένη από τη διάλυση του δεσμού της με τον Brody Jenner μετά από δύο χρόνια. Φαίνεται ότι ο Jenner αισθάνθηκε πιεσμένος από την Avril που ήθελε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, πιθανότατα να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια”, έγραψε η Chicago Sun-Times.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Brody ήταν το πρόσωπο που ζήτησε τη διακοπή του δεσμού, αλλά οι ευθύνες φαίνεται να είναι κοινές. Από τη μία, η Avril τον ήθελε μαζί της στα ταξίδια που έκανε για επαγγελματικούς λόγους, αλλά από την άλλη δεν ήθελε να παρατήσει την δική του καριέρα. “Έχασε τον σεβασμό της για τον Brody επειδή δεν έκανε τίποτα”, έγραψε η US Weekly.

Μετά τη διάλυση αυτού του δεσμού, να δούμε πώς θα σβήσουν τα …τατουάζ που έκαναν και οι δύο, ο ένας με το όνομα του άλλου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here