18/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στις 26 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Linkin Park. Το πέμπτο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τίτλο “Living Things” και είναι συμπαραγωγή των μελών του συγκροτήματος και των Rick Rubin και Mike Shinoda που συνεργάστηκαν με τους Linkin Park και στα δύο προηγούμενα άλμπουμ τους. Το περιοδικό Rolling Stone αναφέρει χαρακτηριστικά : “Το υλικό είναι το πιο δυναμικό του συγκροτήματος μετά το ντεμπούτο τους το 2000”.

Το πρώτο single του δίσκου, με τίτλο “Burn It Down”, κυκλοφόρησε ήδη μέσω iTunes, ενώ οι θαυμαστές του συγκροτήματος μπορούν από τώρα να παραγγείλουν το νέο άλμπουμ. Οι Linkin Park, στο πλαίσιο της προώθησης του “Living Things”, θα συμμετάσχουν στην “Honda Civic Tour” μαζί με τους Incubus και τους Mutemath. Η τουρνέ θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από τη Virginia.

Οι Linkin Park για να τονώσουν τις παραγγελίες, δίνουν δικαίωμα σε όσους παραγγείλουν το νέο τους άλμπουμ να αγοράσουν εισιτήρια τρεις μέρες νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι αγορές, ενώ έχουν και εκπτώσεις στη συνδρομή στο LP Underground fan club, το οποίο προσφέρει αρκετά προνόμια σε όσους παρακολουθούν συναυλίες.

Τα τραγούδια του “Living Things” :

Lost in the Echo
In My Remains
Burn It Down
Lies Greed Misery
I’ll Be Gone
Castle of Glass
Victimized
Roads Untraveled
Skin to Bone
Until It Breaks
Tinfoil
Powerless

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here