5/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η νύχτα και το φεγγαρόφωτο αποτελούν πηγή έμπνευσης για την Taylor Swift, που έχει γράψει ορισμένα από τα καλύτερα τραγούδια της με ανάλογες συνθήκες. Η δημιουργός της country, που παρά τη  μικρή ηλικία της έχει καταφέρει να θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματα της country σκηνής, δε μπορεί να περιμένει μέχρι να ξημερώσει για να γράψει τις ιδέες της. Συνήθως τα τραγούδια μου «έρχονται» στη μέση της νύχτας και καταλήγω να τα γράφω πριν την αυγή, σε ώρες που δεν έχω τη δυνατότητα να καλέσω κάποιον”, δήλωσε στο Billboard.

Η ξανθιά δημιουργός ανακηρύχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς από το Billboard και παρέλαβε το βραβείο της στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γυναίκες στη Μουσική» που διοργάνωσε το περιοδικό στη Νέα Υόρκη. Η Taylor επέδειξε τη δύναμη της καλής τραγουδοποιίας με μουσική που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές. Είμαστε ενθουσιασμένοι να αναγνωρίσουμε τις επιτυχίες της τιμώντας την με το βραβείο Γυναίκα της Χρονιάς για το περασμένο έτος (2011)”, δήλωσε ο Bill Werde, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού.

Η πανέμορφη καλλιτέχνις παρέλαβε πρόσφατα άλλες δύο σημαντικές διακρίσεις. Ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς στα αμερικανικά μουσικά βραβεία και entertainer της χρονιάς στα βραβεία της country μουσικής.

Η Taylor από τον Φεβρουάριο βρίσκεται σε μια παγκόσμια περιοδεία κατά την οποία θα δώσει συνολικά 111 συναυλίες. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάρτιο και η μέχρι τώρα πορεία της είναι εξαιρετικά επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here