12/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι καλοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, λέει ο λαός μας. Πόσο μάλλον οι καλοί σύζυγοι, όπως η Mariah Carey και ο Nick Cannon!

Ο Nick νοσηλεύτηκε τις μέρες των γιορτών με πρόβλημα στα νεφρά και ο πατέρας του, James Cannon, ανέφερε ότι η περιπέτεια της υγείας του έφερε το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά. Ο Nick και η Mariah έχουν πολύ ισχυρό δεσμό. Αυτή η αναπάντεχη ασθένεια, τους έφερε πιο κοντά από ποτέ και τους έκανε να εκτιμήσουν ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο”, είπε ο James στο US Weekly. Η Mariah έμενε στο νοσοκομείο πολλές ώρες για να τον υποστηρίζει, αλλά δεν την άφηναν να διανυκτερεύει δίπλα του. Έχουν πολλά κοινά και κάνουν ο ένας τον άλλο να γελάει. Είναι πολύ καλοί μεταξύ τους”.

Παρόλο που ο Nick ήταν άρρωστος, η Mariah ήταν δίπλα του. Τώρα γύρισε στο σπίτι και είναι πολύ χαρούμενος, αλλά και όλη η οικογένεια. Οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί και να βελτιώσει τη διατροφή του. Η ασθένειά του αποτέλεσε μάθημα για τον Nick. Και είναι αποφασισμένος να μειώσει δραστικά τα αναψυκτικά και τις τροφές βασισμένες στη ζάχαρη”, ολοκλήρωσε ο πατέρας του Nick.

Τυχερός ο Nick Cannon που η Mariah τον στήριξε τόσο ενεργά. Οι δυσκολίες φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here