11/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό αναφέρουν οι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες…

Η τραγουδίστρια μετά τις τεράστιες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής, αλλά και την περιπέτεια της υγείας της που θα μπορούσε να της στοιχίσει ακόμα και την καριέρα της, αποκάλυψε στα τέλη του περασμένου μήνα ότι περιμένει το πρώτο της παιδί!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Simon κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήθελα να δημοσιοποιήσω την είδηση η ίδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι και οι δύο. Πάντα δική σας, Adele”, έγραψε η τραγουδίστρια στο site της και οι πρώτες σκέψεις όλων ήταν ότι η Adele πέρασε το πρώτο τρίμηνο της κύησης, καθώς είναι σύνηθες οι «επίσημες» ανακοινώσεις να γίνονται σ’ αυτό το χρονικό σημείο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν πήγε στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάιο για να παραστεί στα βραβεία του Billboard, παρά τις 12 υποψηφιότητες που είχε, αλλά και πληροφορίες από «πηγές» του περιβάλλοντός της, τροφοδότησαν έντονα τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται ή να έχει ξεπεράσει τον έβδομο μήνα κύησης με πιθανή ημερομηνία τοκετού μέσα στον Σεπτέμβριο.

Η Adele σπάνια έκανε δημόσιες εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες, οπότε της ήταν εύκολο να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη μέχρι τώρα. Σταμάτησε τη γυμναστική πριν λίγους μήνες και έκτοτε ασχολείται μόνο με την εγκυμοσύνη της”, ανέφερε «πηγή» του περιοδικού Heat, δικαιολογώντας έτσι το γεγονός ότι μέχρι την επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το γεγονός της μητρότητας, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεν θα καθυστερήσει την καριέρα της, καθώς έτσι κι αλλιώς η Adele δε σκόπευε να κυκλοφορήσει νέο δίσκο πριν το 2013. Με το καλό να γεννήσει και να συνεχίσει και την καριέρα της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here