29/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Jamie Spears, ο πατέρας της Britney, δεν είναι τυχερός μόνο επειδή η κόρη του είναι πλούσια και διάσημη, αλλά και επειδή είναι μια καλή πηγή εσόδων και για τον ίδιο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Jamie έχει αναλάβει ρόλο manager στην περιοδεία της Britney, με τίτλο “Femme Fatale”, και το κέρδος του θα ανέλθει στο 1.000.000 δολάρια! Και μάλιστα το ποσό αυτό δεν θα προέλθει ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς ο Jamie δεν έχει ζητήσει να πληρωθεί για τη δουλειά του, αλλά από τον Larry Rudolph, τον «γενικό» manager της Britney, που θέλει να τον ευχαριστήσει με τον τρόπο αυτό.

Το TMZ μεταδίδει ότι ο Rudolph σκοπεύει να δώσει ποσοστό από το δικό του μερίδιο στον Jamie : “Τα νομικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Larry θέλει να εκχωρήσει ποσοστό από τα κέρδη του στον πατέρα της Britney για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην περιοδεία. Το ποσοστό του Rudolph είναι 10% από τα μικτά έσοδα της περιοδείας. Ο Jamie θα πάρει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια, ίσως και πολύ περισσότερα”, γράφει σχετικά το ΤΜΖ.

Ο πατέρας της Britney ανέλαβε τη συμφωνία με τη Live Nation, το πρόγραμμα της περιοδείας, το προσωπικό πρόγραμμα της Britney, τα οικονομικά της, την ασφάλειά της, τις μετακινήσεις της και πλήθος άλλων λεπτομερειών σχετιζόμενων με την περιοδεία της.

Παρά το γεγονός ότι ο Rudolph οικειοθελώς προσφέρει το ποσοστό στον πατέρα της Britney, η νομική συμφωνία θα πρέπει να επικυρωθεί από δικαστήριο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here