20/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στα όρια της «τρέλας» θεωρεί ο David Guetta ότι βρίσκεται η Nicki Minaj, εξαιτίας της “απίστευτης τελειομανίας” που την χαρακτηρίζει. Ο David συνεργάστηκε με τη Nicki στο τραγούδι “Turn Me On”, που βρίσκεται στον δίσκο του “Nothing but the Beat”, και μίλησε για τη Nicki.

Είναι απόλυτα προσηλωμένη και αφοσιωμένη στη δουλειά. Είναι μια πραγματικά απίστευτα τελειομανής, στα όρια της τρέλας. Με υποχρέωσε να επαναλάβω διαδικασίες εκατοντάδες φορές μέχρι να προκύψει το αποτέλεσμα που θεωρούσε τέλειο”, δήλωσε ο Guetta στο ραδιόφωνο του BBC.

Nicky Minaj

Ο Γάλλος παραγωγός έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Rihanna και ο Usher. Στις δηλώσεις του μίλησε και για τον πιο τεμπέλη καλλιτέχνη, όπως τον αποκάλεσε ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από τον will.i.am. “Του έστειλα ένα demo σε MP3 και μου είπε ότι του άρεσε. Όταν τον ρώτησα πότε θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε για να τo επεξεργαστούμε, μου απάντησε ότι είναι μια χαρά και ότι δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο”, δήλωσε ο Guetta.

Ο David απολαμβάνει την επιτυχία του “Titanium” στο οποίο συμμετέχει η Sia, μια τραγουδίστρια που εντυπωσίασε τον παραγωγό από την πρώτη στιγμή. “Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι από το άλμπουμ. Τους στίχους τους έγραψε η Sia. Πρέπει να σας μιλήσω για την ιστορία της. Ήταν στο χώρο για κάποιο διάστημα, έδειξε σεβασμό, αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία και σκεφτόταν να τα παρατήσει”.

Και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη στιχουργική. Όταν μπήκαμε μαζί στο studio, σκεφτόμουν να ετοιμάσουμε ένα τραγούδι για την Alicia Keys. Όταν άκουσα τη φωνή της στο πρώτο demo, σκέφτηκα ότι δεν θα δώσω το κομμάτι σε κανέναν. Κι εκείνη σκεφτόταν ότι την ημέρα που αποφάσισε να αποσυρθεί από το προσκήνιο, ηχογράφησε το καλύτερο τραγούδι της”.

Ο Guetta αποκάλυψε και τα αγαπημένα του κομμάτια από τις δικές του επιτυχίες. Η προτίμησή του είναι τραγούδια που συνδυάζουν έντονους dance ρυθμούς με δυναμικούς στίχους. “Το “Titanium” και το “Without You” είναι από τα αγαπημένα μου. Η Sia τα τραγουδάει με πολύ συναίσθημα. Μου αρέσει το συναίσθημα αλλά και οι έντονοι ρυθμοί, οπότε προσπαθώ να τα συνδυάσω”, συνέχισε ο David.

Ο παραγωγός άφησε για το τέλος τις εντυπώσεις του για τη Βρετανία: “Έχω σοκαριστεί. Αγαπώ αυτή τη χώρα. Έχω δύο δίσκους στο Top Ten”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here