2/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Υποψίες ότι ο τέως σύζυγός της Katy Perry, Russell Brand, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την νυν φιλενάδα του Oriela Medellin Amieiro, πριν ακόμα χωρίσει με την ίδια, κυκλοφόρησαν στον τύπο.

Η Katy έχει εκδηλώσει τον εκνευρισμό της που ο Russell βρήκε τόσο άμεσα την «αντικαταστάτριά» της, αλλά τις τελευταίες μέρες σκέφτεται ότι αυτός ο δεσμός του Russell με την Oriela, που γνωρίστηκαν σε μαθήματα yoga, είχε αρχίσει όταν ο ηθοποιός ήταν με την Katy.

Λέει ότι είναι σαν ο Russell να κατέβηκε από ένα λεωφορείο και να μπήκε αμέσως στο επόμενο που πέρασε, χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Νομίζω πως η Katy έχει πειστεί ότι υπήρχαν συναντήσεις μεταξύ του Russell και της Oriela μετά τα μαθήματα της yoga, όπου γινόντουσαν συζητήσεις για τη σχέση τους. Και αυτό την έχει κάνει έξαλλη”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο περιοδικό Look.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Katy πέρασε πολύ άσχημες στιγμές με το θέμα του διαζυγίου της, ενώ ο τσακωμός στην τελευταία συνάντησή τους επηρέασε την εμφάνισή της στα Grammy, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν ότι ο θυμός της είχε στόχο τον τέως σύζυγό της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here