22/9/2011
www.musiccorner.gr

O βραβευμένος με Grammy Καναδός σταρ θα κυκλοφορήσει το “Christmas” στις 24 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει ντουέτα με την Shania Twain και την Thalia.

O Καναδός σταρ της jazz μουσικής φέρνει φέτος σχετικά νωρίς τα Χριστούγεννα με τον δίσκο “Christmas” που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει μοναδικές συνεργασίες με την δημοφιλή σταρ της country μουσικής Shania Twain στο τραγούδι “White Christmas” αλλά και ντουέτο με την latin σταρ Thalia στο τραγούδι “Feliz Navidad”. Επιπλέον περιλαμβάνει μια ξεχωριστή διασκευή του Jingle Bells με την συμμετοχή των Puppini Sisters. Στα highlights του δίσκου εμπεριέχονται και η διασκευή του All I want for Christmas is you της Mariah Carey καθώς και άλλα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα κομμάτια όπως “Santa Claus is coming to town” και ένα καινούργιο δικό του κομμάτι με τίτλο “Cold December night”.

Ο προηγούμενος δίσκος του Michael Buble που έφερε τον τίτλο Crazy Love και κυκλοφόρησε το 2009, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα ενώ έφτασε στην 1η θέση του Billboard Chart.

Η λίστα κομματιών του δίσκου είναι η εξής :

 

1. It’s beginning to look a lot like Christmas
2. Santa Claus is coming to town
3. Jingle Bells (ft. Puppini Sisters)
4. White Christmas (ft. Shania Twain)
5. All I want for Christmas is you
6. Have a holly jolly Christmas
7. Santa buddy
8. Have yourself a merry little Christmas
9. Christmas (Baby please come home)
10. Silent night
11. Blue Christmas
12. Cold December night
13. I’ll be home for Christmas
14. Ave Maria
15. Feliz Navidad (ft. Thalia)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ανυπομονούμε! Ο Michael Buble είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, και φυσικά περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε Shania Twain και Thalia, επίσης κορυφαίες καλλιτέχνιδες. Άκρως αναμενόμενη κυκλοφορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here