8/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lady Gaga που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια με τις αμφιλεγόμενες εμφανίσεις αλλά και τις πολλές φορές extreme ενδυματολογικές της επιλογές, έκανε ένα ακόμα βήμα σ’ αυτή τη κατεύθυνση. Η LG, λοιπόν, «τόλμησε» και φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ για το περιοδικό μόδας Harper’s Bazaar, στο οποίο δήλωσε : “Είτε με πολύ μακιγιάζ, είτε χωρίς, πάντα είμαι το ίδιο άτομο”.

Οι «φυσικές» φωτογραφίες της 25χρονης τραγουδίστριας είναι όλες ασπρόμαυρες και μία εξ’ αυτών κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού, που είχε να δημοσιεύσει ασπρόμαυρη φωτογραφία στο εξώφυλλο σχεδόν μια εικοσαετία!

Στη συνέντευξη που έδωσε η LG στο περιοδικό, εξήγησε ότι από μικρή συνήθιζε να προκαλεί τους γύρω της με τις επιλογές της : “Είμαι ελεύθερο πνεύμα. Όταν ήμουν μικρή συνήθιζα να κυκλοφορώ στο σπίτι γυμνή και η babysitter τρελαινόταν”.

Η Lady Gaga, παρά την φωτογράφησή της χωρίς make up, δεν θεωρεί ότι οι φωτογραφίες την δείχνουν φυσική : “Νομίζω ότι οι διάφορες τεχνικές είναι η νέα πραγματικότητα. Δεν θεωρώ τη φωτογράφηση «φυσική». Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο τίμιος και ειλικρινής είσαι σε σχέση με αυτό που κάνεις. Δε νομίζετε ότι το εξώφυλλο ενός περιοδικού είναι κι αυτό τεχνητό;”, αναρωτήθηκε η τραγουδίστρια.

Μπορεί να υπάρχει η ιδέα ότι είναι φυσικό, αλλά όλο το concept βασίστηκε στο να φαίνεται φυσικό. Είναι μια πρωτοτυπία. Είναι απλά το γεγονός ότι οι δικές μου πρωτοτυπίες διαφέρουν”, ολοκλήρωσε η LG.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here