16/11/2012
www.musiccorner.gr

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, δίνουν ραντεβού με το φανατικό τους κοινό, στη σκηνή του Κύτταρου, για ένα live διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Μια σειρά από happenings θα δώσουν μια …συλλεκτική αύρα στην ούτως η άλλως μοναδική εμπειρία που αποτελεί μια ζωντανή εμφάνιση των Μωρά στη Φωτιά και του αυθεντικού εκφραστή τους, ποιητή Στέλιου Σαλβαδόρ.

Πριν τη συναυλία θα γίνει παρουσίαση του καινούργιου Βίντεο κλιπ «Μοιραίο Καραβάνι» από την ομάδα  Grotto Team και το σκηνοθέτη Χρήστο Μουρούκη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, προβολές,  φτιαγμένες από την ίδια ομάδα ,ειδικά για την συγκεκριμένη παράσταση, και τον ιδιαίτερο ψυχισμό των τραγουδιών του Σαλβαδόρ, θα προβάλλονται παράλληλα.

Για πρώτη φορά, από τότε που γράφτηκε, το 1989, θα παρουσιαστεί ζωντανά,  το ακυκλοφόρητο στη δισκογραφία τραγούδι ”Κοίτα με τα μάτια της καρδιάς”  σε στίχους και μουσική του Στέλιου Σαλβαδόρ, μια δημιουργία  που ανήκε στην ίδια «παρέα» με τα τραγούδια – ύμνους του μυθικού ομώνυμου ντεμπούτο άλμπουμ των Μωρά στη Φωτιά.

Στη συγκεκριμένη βραδιά θα πρωτοεμφανιστεί το νέο εκλεκτό  μέλος της μπάντας, Ελένη Σινιάρη στα πλήκτρα, μια καλλιτέχνης με εντυπωσιακό βιογραφικό και ουσιαστικό ρόλο στον ανανεωμένο ήχο των Μωρά στη Φωτιά του 2012.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τα τραγούδια από όλους τους δίσκους, με ολοκληρωμένη ενορχήστρωση (τρομπέτα, πλήκτρα, κιθάρες, φωνές, ντραμς, μπάσο κλπ) και την μοναδική ενέργεια που πυροδοτεί η χημεία και η  σχέση εμπιστοσύνης μπάντας – κοινού, μας προδιαθέτουν για μια βραδιά που δεν πρέπει να λείψει κανείς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €

ΚΥΤΤΑΡΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here