4/7/2011
www.musiccorner.gr

Η Ινώ Μέη ολοκληρώνει μια σεζόν γεμάτη μουσική & συγκινήσεις πίσω από τα decks του πιο ιστορικού rock club της Αθήνας, του Mo Better. Κάθε Παρασκευή ένας φόρος τιμής στο rNr , ένα απενεχοποιημένο ξεφάντωμα μέσω μουσικών αντιθέσεων που η Ινώ καταφέρνει να ισορροπεί δημιουργικά και άκρως ξεσηκωτικά. Όσοι το έζησαν, ξέρουν. Η ωδή στη μουσική κορυφώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τα Friday Live Sessions, μια σειρά από δωρεάν συναυλίες με συμμετοχή καθιερωμένων καθώς και πρωτοεμφανιζόμενων γκρουπ και με το guest dj set του ντράμερ των Mastodon, Brann Dailor, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του στο Sonishpere Festival.

Μια τόσο έντονη και επιτυχημένη χρονιά, δεν μπορεί παρά να κλείσει με ένα μοναδικό live event. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, οι Cyanna, ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της σύγχρονης rock σκηνής, θα παίξουν ζωντανά ένα ξεχωριστό ηλεκτρικό-ακουστικό σετ με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους μαζί με αγαπημένες διασκευές, από Motorhead μέχρι Johnny Cash! Μάλιστα αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνιση των Cyanna στην Αθήνα για το καλοκαίρι, πριν αρχίσουν να ηχογραφούν το νέο τους υλικό, δείγματα του οποίου θα παρουσιάσουν στο Mo Better.

Μετά τo gig, θα ακολουθήσει σπέσιαλ αποχαιρετιστήριο dj set από την Ινώ Μέη, μέχρι τελικής πτώσεως, ενώ θα βάλει και το χέρι του ως guest o Spyreas Sid (frontman των Cyanna)!

Mo Better Club
Θεμιστοκλέους & Κωλέττη 32, Εξάρχεια

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011
Ώρα Έναρξης: 23:00

Ελεύθερη Eίσοδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here