30/12/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και τα ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ επιστρέφουν στον Ρυθμό Stage για δυο εμφανίσεις, την Παρασκευή 6 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Αυτή τη φορά συμπράττει μαζί τους η Ιφιγένεια Κορολόγου, μια νέα ερμηνεύτρια που κέρδισε το βραβείο κοινού στους πρόσφατους ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ με το τραγούδι «Κορμί μου αντέχεις» σε δικούς της στίχους και μουσική.

Στις 13 Ιανουαρίου ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Ιφιγένεια Κορολόγλου θα φιλοξενήσουν επί σκηνής την Σοφία Παπάζογλου και την Νεφέλη Λιούτα η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο σύνθεσής στους πρόσφατους ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ που πραγματοποιήθηκαν στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στις 17 Δεκεμβρίου.

Με παλιότερα, νεότερα αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Ιφιγένεια Κορολόγλου & τα Μακρινά Ξαδέλφια θα μας χαρίσουν δυο μοναδικές βραδιές με τραγούδια που φλερτάρουν με την Ανατολή και τη Δύση, αγαπημένες μελωδίες αλλά και μουσικες εκλήξεις από καλεσμένους τους ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά!

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Ιφιγένεια Κορολόγου & τα Μακρινά Ξαδέλφια στον Ρυθμό Stage, μια βόλτα από τη σκοτεινή στη …φωτεινή πλευρά της ζωής!

Ζήστε την!

Μαζί του:
Κώστας Μαυριδάκης  – ηλεκτρικό μπάσο
Δημήτρης Μποσινάκος  – τύμπανα
Νίκος Γεωργουσάκης – ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα
Σπύρος Κοντολούρης  – βιολί
Διονύσης Θεοδόσης – κλαρίνο

Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 12€
έναρξη: 22:30μμ

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here