22/11/2012
www.musiccorner.gr

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  4 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Tango Seduccion”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Ένας από τους καλύτερους χορευτές τάνγκο στον κόσμο. Τα βήματά και οι κινήσεις τόσο του ιδίου όσο και των χορευτών του,  δημιουργούν ένα παθιασμένο ερωτισμό χαρακτηρίζοντας τα shows του ως «φαντασμαγορικά», «πρωτοποριακά», «άκρως αισθησιακά».  

Ποια είναι η άποψη ωστόσο του Gustavo Russo όταν ο χορός της σαγήνης-όπως συχνά χαρακτηρίζεται το Τάνγκο-  αποκτά μια διαφορετική διάσταση και τάσσεται στο πλευρό ενός σημαντικού κοινωνικού έργου όπως εκείνου της Μ.Κ.Ο «Κέντρο Ζωής» εμπνέοντας το αχαλίνωτο πάθος για τη Ζωή;

«Δεν χρειαζόταν να περιμένουμε μέχρι αυτό το πρόβλημα να χτυπήσει τη πόρτα του σπιτιού μας για να αντιληφθούμε τη σοβαρότητά του. Το HIV/AIDS αλλάζει πρόσωπο και δεν αφορά μόνο τους οροθετικούς αλλά και εμάς που δεν υποφέρουμε από την νόσο αυτή.

Οι κυβερνήσεις μας δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στο θέμα της πρόληψης με σταθερές και τακτικές καμπάνιες ενημέρωσης , ούτε εξάλλου φωτίζουν το θέμα της παραπληροφόρησης επιβαρύνοντας έτσι επιπλέον τους οροθετικούς, συμβάλλοντας στον αποκλεισμό τους από την κοινωνία.

Αυτή είναι η χειρότερη πλευρά του HIV, ο αποκλεισμός τον οποίο βιώνουν οι οροθετικοί από όλους εμάς που φοβόμαστε ότι θα κολλήσουμε.

Μέρος της θεραπείας είναι η φαρμακευτική αγωγή, η ψυχολογική στήριξη και η ένταξη τους στη κοινωνία. Οι κυβερνήσεις μας συνήθως βλέπουν το θέμα του HIV/AIDS σαν ένα θέμα που μπορεί να περιμένει, ότι προηγούνται άλλα πιο επείγοντα θέματα στην ατζέντα τους, οπότε είναι δικιά μας υποχρέωση να τους υπενθυμίζουμε την απαραίτητη επιπλέον προσοχή που πρέπει να δώσουν στο θέμα αυτό καθώς και τον σεβασμό στους ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS.»
Gustavo Russo.

Τάνγκο σημαίνει πάθος. Σημαίνει πόνος, εκφρασμένος πότε σαν κραυγή και πότε σαν κλάμα, πότε σαν γιορτή και πότε σαν θρήνος. Τάνγκο είναι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, του προδομένου έρωτα, της σαγήνης. Και ο Gustavo Russo γνωρίζει καλά το τάνγκο της …σαγήνης. Η –με άλλα λόγια- το Tango Seduccion!! (Τάνγκο Σεντουθιόν). Πλαισιωμένος από  14 διακεκριμένους χορευτές, και ένα τραγουδιστή, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τον πιο αισθησιακό χορό όλων των εποχών. Το Αργεντίνικο Τάνγκο.

Eντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές αισθησιακές με συνοδεία τις  αργεντίνικες μελωδίες και μια υπέροχη φωνή που «αφηγείται»   με πάθος μικρές –αλλά έντονες- ερωτικές ιστορίες.  Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου  στο Θέατρο Badminton,  ο Gustavo Russo –πλαισιωμένος από 14 χορευτές και ένα τραγουδιστή- θέλει να προκαλέσει τις αισθήσεις μας. Με το χορό της σαγήνης! Το «Tango Seduccion»!!

Μέρος των εσόδων της  παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΕΝΤΡΟΖΩΗΣ».

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Δ΄ΖΩΝΗ-15€ – Φοιτητικό10€

Γ΄ΖΩΝΗ : 25€
Β΄ΖΩΝΗ: 35€
Α΄ΖΩΝΗ: 40€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ BADMINTON -ΤΗΛ:  210 88 40 600

 Ηλεκτρονικά από το site του Θεάτρου Badminton
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC (με Voucher)      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here