Επιστρέφουν οι Blur!

21/12/2010
www.musiccorner.gr

Μία από τις πιο διάσημες αγγλικές μπάντες, οι Blur, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στα δισκογραφικά δρώμενα αφού φημολογείται πως έχουν επανενωθεί και πως στις αρχές του έτους θα ξεκινήσουν ηχογραφήσεις για τον νέο τους δίσκο. Τελευταία δισκογραφική δουλειά της μπάντας ήταν το Think Tank, δίσκος ο οποίος κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια χωρίς τη συμμετοχή όμως του Graham Coxon ο οποίος είχε αποχωρήσει ήδη από τη μπάντα, οπότε αν λάβουμε υπόψη αυτό τότε θα είναι ο πρώτος δίσκος της αυθεντικής τετράδας, από το 1999 και το άλμπουμ 13.

Για την ιστορία οι Blur, κανονικά αποτελούνται από τους: Ντέιμον Άλμπαρν (φωνητικά), Γκρέιαμ Κόξον (κιθάρα), Άλεξ Τζέιμς (Ηλεκτρικό μπάσο) και Ντέιβ Ρόουντρι (ντραμς). Δημιουργήθηκαν το 1989 στο Λονδίνο, ενώ είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του ‘90, γνωστοί …εχθροί με το συγκρότημα Oasis!

Αναλυτικά η δισκογραφία των Blur:

Leisure (1991)
Modern Life Is Rubbish (1993)
Parklife (1994)
The Great Escape (1995)
Blur (1997)
13 (1999)
Think Tank (2003)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here