14/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η «απόλυτη» συλλογή με τα άπαντα της σόλο καριέρας του Sting θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία cd που περιέχουν 45 τραγούδια του Sting, όλα με επεξεργασία από την αρχή και τον ίδιο τον μουσικό να επιβλέπει την παραγωγή και ένα DVD από live του καλλιτέχνη που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα. Με τον τρόπο αυτό, η συλλογή παρουσιάζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Sting αλλά και σπάνια στιγμιότυπα της σόλο καριέρας του, ενώ συνοδεύεται και από ένα σκληρόδετο βιβλίο. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του box set θα κυκλοφορήσει και ένα “Best Of” με τον ίδιο τίτλο.

Ο Sting φέτος δεν συμπληρώνει μόνο τα 25 χρόνια της σόλο καριέρας του. Ο μουσικός βρίσκεται στο χώρο από το 1971 με τους Police, ενώ στις 2 Οκτωβρίου θα γιορτάσει και τα 60α γενέθλιά του! Με αφορμή όλες τις ανωτέρω «συμπτώσεις», οι θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία να παραγγείλουν τη συλλογή μέσω του προσωπικού site του μουσικού και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με έναν τυχερό να κερδίζει μια κιθάρα Fender Sting Precision Bass, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Στο www.sting.com θα βρει κανείς σπάνιο οπτικό και ακουστικό υλικό, καθώς και τις νέες παραγωγές τριών τραγουδιών όπως θα υπάρχουν στη συλλογή, αλλά και ένα νέο remix του “If You Love Somebody Set Them Free”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here