Μαύρο πρόβατο 1.
Είναι ο Δημήτρης Λάππας, βιρτουόζος κιθαρίστας, μουσικά αθυρόστομος, που παίζει όλα τα νυκτά (μπουζούκι, κιθάρα άταστη και με τάστα, ηλεκτρική και ακουστική, ούτι κλπ). Ανακατεύει την Ανατολή με τη Δύση τόσο εκ βαθέων, που κινδυνεύει να δημιουργήσει διπλωματικό ζήτημα. Τον έχουμε θαυμάσει να αυτοσχεδιάζει με τη Βιτάλη ή τον Σαβ βόπουλο αλλά και με τόσους άλλους, που του παραχωρούν την σολιστική πρωτοκαθεδρία.

3_mavra_provata_den_mpainoun_sto_mantri_2016_11_001

Μαύρο πρόβατο 2.
Είναι ο Κώστας Γεράκης, κιθαρίστας εξαιρετικός με προσωπικό ήχο. Παίζει ρεμπέτικα που εξελίσονται σε blues και άλλες φορές σε rock. Έχει συνοδεύσει τους καλύτερους μπουζουξήδες, που πατάνε στο “τέμπο” του για να απογειωθούν.

Μαύρο πρόβατο 3.
Είναι η Σεμέλη Παπαβασιλείου, που είναι ο Βενιαμίν της παρέας και το μήλο κάτω απ την μηλιά. Ο πατέρας της είναι ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Γιάννης Παπαβασιλείου ή Βλάχος. Το κορίτσι παίζει κιθάρα και τσέλο. Τραγουδάει ρεμπέτικα, blues και rock και μερικές φορές όλα αυτά τα μπερδεύει γλυκά και προκύπτει ένα νόμιμο αλλά μεικτό είδος.

Δεν μπαίνουν στο μαντρί.

Είναι το πρόγραμμα που ετοιμάζουν. Ερμηνείες και διασκευές άνευ ορίων και άνευ όρων. Με γνώμωνα την ελευθερία, τον αυτοσχεδιασμό και το ταλέντο που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους, διαστέλλοντας τις φόρμες και τις νόρμες.
Πώς θα έπαιζε ο B.B. King τα τραγούδια του Τάκη Σούκα ?
Ή πώς θα τραγουδούσε η Amy Winehouse τα ρεμπέτικα?

Ελάτε στο Γυάλινο – Up Stage να απολαύσετε ένα πρόγραμμα γεμάτο πρόκληση και φαντασία.

Τις Δευτέρες του Δεκέμβρη στο Γυάλινο –Up Stage
από 5 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
8 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
10 ευρώ με ποτό στο bar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here