Η Blank Wall Gallery φιλοξενεί 10 φωτογράφους που κατάφεραν να μετατρέψουν την αγάπη τους για τη μουσική σε εικόνα. Φωτογράφοι, αλλά και λάτρεις της μουσικής και της μαγείας που έχει μία ζωντανή συναυλία, κατάφεραν να συνδυάσουν τις δύο τους αγάπες και να μας δώσουν φωτογραφίες γεμάτες συναίσθημα και ένταση. Η ατμόσφαιρα μίας συναυλίας ζωντανεύει μέσα από αυτές τις εικόνες και όλο το γεγονός αναβιώνει για όσους ήταν εκεί αλλά και γι’αυτούς που το ζουν μόνο μέσα από τις φωτογραφίες. Η μαγεία της στιγμής έχει αποτυπωθεί για πάντα αφού έχει πρώτα φιλτραριστεί μέσα από τα συναισθήματα του ανθρώπου που τις έχει τραβήξει.

3_song_rule_afisa_2018_10_001

Δέκα φωτογράφοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο και τη δική του οπτική. Τα συναισθήματα είναι διαφορετικά όπως είναι και οι τεχνικές. Το αποτέλεσμα σίγουρα διαφέρει από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη, ο τελικός στόχος όμως είναι πάντα ο ίδιος. Να επικοινωνήσουν την ατμόσφαιρα της στιγμής σε όλους όσους θα δουν αυτές τις φωτογραφίες.

«Τα φώτα έχουν ήδη σβήσει, το venue έχει κόσμο και ξέρεις ότι κάτι θα συμβεί στη σκηνή. Έχεις κάμερα και μαγικό καρτελάκι, έχεις πρόσβαση στο Photo Pit. Είναι ο χώρος που καταλήγουν τα ουρλιαχτά και τα απλωμένα χέρια. Εκεί ξεκινάει το live. Μπαίνεις. Κουμπώνεις το φακό, στριμώχνεσαι ανάμεσα σε ηχεία, καλώδια, κάγκελα μαζί με τους υπόλοιπους, και για λίγο το live παίζει μόνο για σένα. Είσαι..πρώτο τραπέζι πίστα. Είσαι ο τύπος που θα κάνει το συναίσθημα εικόνα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, οπότε εκμεταλλεύσου τον σωστά. Γιατί μην ξεχνάς: 3 Song Rule!»

Η έκθεση “3 Song Rule” έχει αρκετό άρωμα MusicCorner.gr, καθώς εκτός από τη χορηγία επικοινωνίας που προσφέρει, συμμετέχουν σε αυτή νυν (Χαρά Γερασιμοπούλου) και πρώην συνεργάτες μας φωτογράφοι (Αθανάσιος Μαϊκούσης, Αλεξάνδρα Κατσαρού)

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:
Αθανάσιος Μαϊκούσης
Αλεξάνδρα Κατσαρού
Ανδρέας Πανόπουλος
Αποστόλης Καλλιακμάνης
Ιωάννα Κίτρου
Νώντας Εμμανουήλ
Τηλέμαχος Κουκλάκης
Χαρά Γερασιμοπούλου
Χρήστος Λεμονής
Χριστίνα Αλόσσι

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 12 Οκτωβρίου έως 24 Οκτωβρίου 2018

Blank Wall Gallery
Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη

Πληροφορίες:
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
211.4052138
6943868124

Συντελεστές:
Κείμενο έκθεσης: Ζωή Νικολάου
Artwork & design αφίσας: Bewild Brother

Ωρες:
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
και Παρασκευή: 16:30 – 21:30.
Σάββατο: 12:00 – 14:30
Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά

Facebook event : https://www.facebook.com/events/302488190347100/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here