11/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αίτηση διαζυγίου από τον Pete Wentz κατέθεσε η Ashlee Simpson, υποστηρίζοντας ότι αιτία του χωρισμού του ζεύγους είναι «ανυπέρβλητες διαφορές».

Ωστόσο, το ζευγάρι που έχει ένα γιο δύο ετών, έκανε κοινή δήλωση για το θέμα : “Μετά από ώριμη σκέψη, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο”, ξεκινάει η δήλωση του, τέως, ζεύγους.

Παραμένουμε δυο καλοί φίλοι και αφοσιωμένοι γονείς του γιου μας Bronx, του οποίου η ευτυχία και ευημερία παραμένει πρώτη μας προτεραιότητα. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν τις προσωπικότητές μας καθώς μπαίνουμε σε μία δύσκολη φάση της ζωής μας”, ολοκληρώνουν ο Pete και η Ashlee.

Στα δικαστικά έγγραφα που συμπλήρωσε η Ashlee, ζητά την από κοινού κηδεμονία του Bronx με τον Pete και την συνοίκηση του μικρού της γιου με την ίδια. Άλλος ένας γάμος διασήμων κατέληξε σε διαζύγιο πολύ σύντομα, μια που ο γάμος τους χρονολογείται μόλις από το 2008.

Ωστόσο η είδηση του διαζυγίου ήταν ξαφνική, αφού μόλις πριν λίγες μέρες ο Pete μιλούσε για την προσεχή περιοδεία με το συγκρότημά του και τις προθέσεις του να πάρει μαζί του τόσο την Ashlee όσο και τον Bronx!

Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι η οικογένειά μου είναι ευέλικτη και μπορούν να με ακολουθήσουν στην περιοδεία. Το γεγονός ότι μπορούν να έρθουν μαζί μου, με κάνει να θέλω ακόμα περισσότερο να ξεκινήσω”, δήλωνε τον περασμένο μήνα ο Pete Wentz.

Άραγε διαταράχθηκαν τόσο απότομα οι σχέσεις του ζευγαριού ή μήπως κάτι ήξερε ο Pete και ήθελε …να το αποφύγει με την περιοδεία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here