23/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Μάλλον δε θα ενθουσιαστούν οι φίλοι των Muse με τα σχέδια που κάνει η μπάντα σχετικά με το ύφος του επερχόμενου τους άλμπουμ. Πολλοί τους έχουν κατηγορήσει πως έχουν γίνει αρκετά light σε σχέση με το ξεκίνημα τους οπότε μόνο μουντάδα μπορεί να φέρει η είδηση πως σχεδιάζουν έναν light δίσκο. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο ντράμερ της μπάντας Dominic Howard προαναγγέλλοντας αλλαγή ύφους.

«Ποιος ξέρει, μπορεί το επόμενο άλμπουμ μας να είναι πιο soft rock. Από την άλλη, είναι στο χέρι μου και του Chris Wolstenholme να το κάνουμε πιο σκληρό. Ένα σκληρό νανούρισμα!» αυτά δήλωσε ο Howard προκαλώντας απορίες σχετικά με το τι θα γίνει τελικά.

Παρόλα αυτά βγήκε και μία είδηση από το στόμα του μπασίστα Chris Wolstenholme πως από Σεπτέμβριο η μπάντα μπαίνει στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει νέα κομμάτια…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στο ”The Resistance” (2009) είχε κομμάτια από Chopin, Camille Saint-Saëns και μία συμφωνία (η οποία είχε 3 μέρη) που έγραψε ο frontman των Muse, Matt Bellamy και υπήρχαν λιγότερα ”σκληρά” κομμάτια στον δίσκο -σε αντίθεση με τους πρώτους τους- .

  2. Είναι γεγονός παρόλα αυτά πως οι Muse έχουν γίνει αρκετά πιό soft με αυτό που έβγαζαν στον ήχο τους όταν είχαν ξεκινήσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο πιό light ήχος είναι απαραίτητα καί κακός. Αντιθέτως, συνεχίζουν να είναι εξαιρετικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here