7/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2011 αναγκάζεται η Adele να ακυρώσει συναυλίες της. Η βρετανίδα τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει μια μίνι περιοδεία στις ΗΠΑ, όπου από 7 έως 21 Οκτωβρίου θα έκανε δέκα εμφανίσεις. Ωστόσο, ένας τραυματισμός στις φωνητικές της χορδές την υποχρέωσε να ακυρώσει τις συναυλίες, αφού οι γιατροί συνέστησαν στην τραγουδίστρια ξεκούραση.

Το τραγούδι είναι πραγματικά η ζωή μου. Είναι το χόμπι μου, η αγάπη μου, η ελευθερία μου και, τα τελευταία χρόνια, η δουλειά μου. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να αναρρώσω πλήρως, διαφορετικά μπορεί να καταστρέψω τη φωνή μου για πάντα”, αναφέρει σε μήνυμά της η Adele. Είμαι σίγουρη ότι πιστεύετε πως η ακύρωση με στενοχώρησε πολύ, πόσο σοβαρά λαμβάνω την κατάσταση και πόσο ενοχλημένη είμαι από αυτή την εξέλιξη. Ξέρω πόσο απογοητευτικό είναι αυτό που συμβαίνει”, συνεχίζει η τραγουδίστρια… Η φωνή μου είναι αδύναμη και πρέπει να την επαναφέρω. Θα ξεκινήσω άμεσα αγωγή και φωνητικές ασκήσεις για να επιστρέψω στην ίδια κατάσταση που ήμουνα, φωνητικά, σωματικά και πνευματικά. Θα επιστρέψω και θα κάνω το καθήκον μου συνεχίζοντας τις συναυλίες. Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Γνωρίζω ότι η απογοήτευση δεν είναι μόνο για τις συναυλίες αλλά και για όλη την αναστάτωση που δημιούργησα”.

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, επέτειοι και γενέθλια, που είχαν προγραμματιστεί αποδεικνύονται χαμένος χρόνος και κόπος. Αλλά έχετε εμπιστοσύνη ότι αυτή ήταν η μόνη λύση που είχα. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική προκειμένου να μπορώ να τραγουδάω στην υπόλοιπη ζωή μου και να μπορώ να δημιουργώ μουσική για σας δίνοντας το μέγιστο των ικανοτήτων μου. Ειλικρινά δική σας και για πάντα”, ολοκλήρωσε η Adele στο μήνυμά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here