4/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τραγούδι με τη συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων γυναικείων φωνών της εποχής θέλει να ηχογραφήσει η Britney Spears, με αφορμή ένα σχόλιο της Kylie Minogue που δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει ένα ντουέτο με τη Britney.

Αισθάνομαι ότι αυτή η γενιά τραγουδιστριών είναι μοναδική. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι οι φωνές μας μπορούν αν συντονιστούν πάρα πολύ καλά”, δήλωσε η Britney. Νιώθω ότι πρέπει κάποια στιγμή να συναντηθούμε όλες μαζί και να κάνουμε ένα τραγούδι που θα μιλάει από μόνο του και θα δείχνει πόση δύναμη έχουμε μέσα μας”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η Britney έχει στο μυαλό της τη συνεργασία με την Kylie Minogue, την Lady Gaga, την Rihanna και την Adele, αλλά δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση για ένα απλό έστω ντουέτο με την Kylie.

Πιστεύω ότι θα ήταν υπέροχο. Είμαι σίγουρη ότι θα διασκεδάζαμε πολύ. Η Kylie είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Τη λατρεύω”, συνέχισε ανταποδίδοντας τα καλά λόγια της Kylie για το “Femme Fatale”, το νέο cd της Britney.

Είναι υπέροχη. Τη συνάντησα στο παρελθόν και είχαμε κάποιους κοινούς συνεργάτες. Είμαι σίγουρη ότι θα δουλεύαμε καλά μαζί. Ένα τραγούδι από το νέο της cd είναι συνέχεια στο μυαλό μου”, είχε δηλώσει πρόσφατα η Kylie.

Αβρότητες μεταξύ γυναικών, θα πείτε, αλλά πραγματικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα ντουέτο της Britney με την Kylie, ή, ακόμα καλύτερα, ένα τραγούδι με τη συμμετοχή και της Rihanna και της Adele!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here