11/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τάδε έφη Britney Spears…!

Η τραγουδίστρια, που σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με τίτλο “Femme Fatale”, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά να κάνει πλαστική επέμβαση, αν χρειαζόταν. Η λύση αυτή, είναι για την Britney η ιδανική, αφού δεν αντέχει να κάνει δίαιτες και να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Οπότε, με τις αισθητικές επεμβάσεις και τρώμε ό,τι θέλουμε και τα δίνουμε στους πλαστικούς!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Out η Britney ρωτήθηκε πώς φαντάζεται την κόλαση και απάντησε: “Να κάνω δίαιτα”, ενώ σε ερώτηση για τις πλαστικές, με την ίδια αφοπλιστική ειλικρίνεια, δήλωσε : “Όταν έρθει η ώρα να τραβηχτώ και να μαζευτώ, θα το σκεφτώ”.

Η Britney παρά τους δύο τοκετούς και την γνωστή αγάπη της για καραμέλες, μπισκότα και λοιπά γλυκίσματα, όλα εξόχως παχυντικά, εξακολουθεί να διατηρεί το σώμα της σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς περιττά κιλά (για του λόγου το αληθές δείτε και τα στιγμιότυπα που σας παραθέτουμε από τη φωτογράφησή της στο περιοδικό Out!).

Δεν σκέφτεται τις θερμίδες όταν πρόκειται για το φαγητό της. Της αρέσουν φαγητά με πολλά λιπαρά, γλυκά κάθε είδους και απεχθάνεται τα λαχανικά και τα φρούτα”, είχε δηλώσει παλιότερα άτομο από το περιβάλλον της.

Τέτοια διαβάζουν κι οι πλαστικοί και ακονίζουν τα νυστέρια τους…!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here