11/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Mark Ronson, ο ταλαντούχος μουσικός και πολυβραβευμένος παραγωγός αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Josephine De La Baume.

Ο 35χρονος Mark γνωρίστηκε με την Josephine στα τέλη του 2009 και έκτοτε αποτέλεσαν ζευγάρι. Πρόσφατα, η γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφήθηκε με το δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο Ronson και «υποχρέωσε» εκπρόσωπο του παραγωγού να επιβεβαιώσει επίσημα τον αρραβώνα.

Ωστόσο ο Mark δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση των προθέσεών του, καθώς φρόντισε να κάνει γνωστό ότι θέλει να παντρευτεί την Josephine και να μοιραστεί την ζωή του μαζί της.

Δεν είναι η ιδέα του γάμου, που είναι πολύ όμορφη. Είναι η ιδέα του να παντρευτείς κάποια που πραγματικά αγαπάς και να θέλεις να μοιραστείς τα πάντα μαζί της. Νομίζω ότι είμαι αρκετά ρομαντικός τύπος, αλλά η εθνικότητα της αγαπημένης μου ανέβασε ψηλά τον πήχυ”, δήλωσε ο Ronson.

Σίγουρα δεν είμαι τέλειος. Κανένας δεν είναι. Αλλά σε κάθε μεγάλο δεσμό υπάρχουν δύο άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται και μπορούν να «καλύψουν» ο ένας τον άλλον με τρόπους που κανένας άλλος δεν μπορεί”, ολοκλήρωσε ο παραγωγός.

Η Josephine De La Baume εν ώρα εργασίας (είπαμε, κάνει και modelling)... Ουάου...

Ο Ronson, λόγω δουλειάς, μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Αμερικής και Βρετανίας, ενώ οι υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν, μέχρι τώρα, να ανακοινώσει και την ημερομηνία του γάμου του. Αλλά, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, θα γίνει σύντομα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here