28/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της, Blue Ivy Carter, η Beyocne έδωσε την πρώτη της συναυλία στο New Jersey. Η τραγουδίστρια, που είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας περίπου δέκα μήνες, με video που ανέβασε στο site της δήλωσε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή της στη δουλειά, αλλά και τη νευρικότητά της.

Είμαι ενθουσιασμένη. Αλλά αισθάνομαι και μια νευρικότητα. Απολαμβάνω τη μητρότητα αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου. Δημιουργεί μια παράξενη αίσθηση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να μη χάσεις τον εαυτό σου. Να εξακολουθήσεις να έχεις τα πάθη σου. Επιστρέφω στη δουλειά”, αναφέρει η Beyonce στο video της.

Η τραγουδίστρια είχε άμεση συμμετοχή και ανάμιξη ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες της σειράς συναυλιών που ετοιμάζει, και ήδη η πρώτη της επιτυχημένη εμφάνιση τη γέμισε θετικά συναισθήματα. “Νιώθω τόσο καλά που επέστρεψα”, δήλωσε από σκηνής στην πρώτη της συναυλία, στην οποία εντυπωσίασε όπως παλιά τους θαυμαστές της τόσο με τη φωνή της όσο και με τη σιλουέτα της.

Πρέπει να ομολογήσω ότι νιώθω τόσο όμορφα που επέστρεψα στη σκηνή”, δήλωσε η Beyonce χαρακτηρίζοντας τη σκηνή «σπίτι» της. “…back home on stage”, είναι η ακριβής δήλωσή της, ενώπιον και του συζύγου της Jay-Z που δεν έχασε την ευκαιρία να υποστηρίξει και να παρακολουθήσει τη γυναίκα του στην πρώτη της συναυλία μετά τη μητρότητα. Ο Jay, από την πλευρά του, αμέσως μετά την εμφάνιση της Beyonce έσπευσε να δηλώσει μέσω Twitter : “Μόνο αυτό θα πω. Η Beyonce είναι η καλύτερη ερμηνεύτρια του κόσμου. Τελεία!”.

Η σταρ εκτός από τις δικές της μεγάλες επιτυχίες, απέτισε φόρο τιμής στη Whitney Houston ερμηνεύοντας το “I Will Always Love You”. Οι τέσσερις πρώτες εμφανίσεις της Beyonce ολοκληρώνονται σήμερα, 28 Μαΐου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here