5/1/2011
www.musiccorner.gr

Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Cosmopolitan στο Las Vegas, αφού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής την Beyonce παρέα με τον Jay-Z, τον Chris Martin των Coldplay και τον Kanye West!

Beyonce & Chris Martin

Η Beyonce πέρασε τη φετινή πρωτοχρονιά στο νεόδμητο ξενοδοχείο του Las Vegas, παρέα με το σύζυγό της Jay-Z, όπου τραγούδησε για τα εγκαίνια του έναντι μία πολύ γενναίας αμοιβής, αν λάβουμε υπόψη πως το ξενοδοχείο κόστισε 3,9 δισεκατομμύρια για να χτιστεί!

Πέρα από αυτά είχαμε και δηλώσεις για μελλοντικές συνεργασίες αφού ο Jay-Z  εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί και πάλι με τον frontman των Coldplay, Chris Martin. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και παλιότερα σε δύο κομμάτια, στο «Beach Chair» του 2006, αλλά και στο τραγούδι των Coldplay «Lost» δύο χρόνια αργότερα. Βέβαια ο Jay-Z δε δίστασε να το παρακάνει λίγο με τις φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπο του Chris Martin μιας και τον χαρακτήρισε «αδελφό από άλλη μητέρα» αλλά και «μια από τις ιδιοφυίες της γενιάς μας»!

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στους θεατές της ιδιαίτερης αυτής μουσικής συνάντησης ήταν η σύζυγος του Chris Martin, Gwyneth Paltrow, η Cameron Diaz με τον Alex Rodriguez και η Jennifer Lopez με τον Marc Anthony.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here