18/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

H Beyonce θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φετινό φεστιβάλ Glastonbury!

Η τραγουδίστρια της R&B, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της την περασμένη εβδομάδα και θα «ηγηθεί» μίας εκ των τριών κεντρικών σκηνών του φεστιβάλ, που, παρά τον ροκ χαρακτήρα του, είναι ανοιχτό σε κάθε μεγάλο όνομα. Άλλωστε, πριν από τρία χρόνια ο σύζυγος της Beyonce, Jay-Z, έγινε ο πρώτος ράπερ μεγάλου βεληνεκούς που εμφανίστηκε στο φημισμένο φεστιβάλ. Φέτος ήρθε η σειρά της Beyonce να δώσει το «παρών» στο Glasto.

Τη συμμετοχή της Beyonce επεδίωξε και πέτυχε, η ίδια η Emily Eavis, κόρη του ιδρυτή του φεστιβάλ Michael Eavis, που έχει αναλάβει τα ηνία της διοργάνωσης μετά την αποχώρηση του πατέρα της. Η Emily εντυπωσιάστηκε από τη δυναμική της Beyonce στη σκηνή και έσπευσε να την «κλείσει» για το φετινό καλοκαίρι.

Θέλουμε στο φεστιβάλ τους καλλιτέχνες που είναι πρώτοι στο είδος τους. Και η Beyonce είναι μία από αυτούς. Βρέθηκα σε συναυλία της πέρυσι και εντυπωσιάστηκα από τη δυναμική της. Δίνει την ψυχή της στη σκηνή, έχει καταπληκτική φωνή και εξαιρετικά φωνητικά. Γνωρίζει την τέχνη του live και προσφέρει τελειότητα”, δήλωσε η Emily Eavis.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί από 23 έως 26 Ιουνίου και μέχρι τώρα έχουν επιβεβαιωθεί μόνο οι συμμετοχές της Beyonce (26/6) και των Coldplay (25/6) στην Pyramid Stage.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here