10/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  4 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “BOLLYWOOD”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Μετά από την μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood, το Bollywood Show είναι ένα χορευτικό show που έχει πρότυπο του τις μεγάλες παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου!

Δημιουργήθηκε στο Παρίσι και παρουσιάζεται συνεχώς από το 2006, πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία…

Η ιδέα της δημιουργίας του σόου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood βγήκε από την γνωστή οικογένεια –δυναστεία της βιομηχανίας του Bollywood, τους Merchants – γι’ αυτό και το πρώτο σόου, έχει ονομαστεί Merchants of Bollywood…

Το “Bollywood Show” προσφέρει στους θεατές μια ονειρική φυγή από την πραγματικότητα, και τους ταξιδεύει  στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας.

Εμπνευσμένο από το Bollywood, αυτή την μεγάλη βιομηχανία του σινεμά, των γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει χορό μουσική και  τραγούδι. Με  πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Με τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά, και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το “Bollywood Show” προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς τα κοστούμια τα όποια είναι πάνω από 100, και προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, μιας χωράς τόσο πλούσιας πολιτισμικά, προσφέροντας συγκινήσεις και συναισθήματα χαράς και μελαγχολίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Οι χορευτές και οι χορεύτριες, είτε μεμονωμένα είτε σε ζευγάρια ή ομαδικά, αλλάζοντας κάθε φορά χορογραφία, ξεδιπλώνουν μέσα από υπέροχες σκηνές και ένα εκθαμβωτικό σόου, τη γοητεία της Ινδίας, αποκαλύπτοντας μια Ινδία μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή…

Η σκηνοθεσία και η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο—Ινδού σκηνοθέτη, Mohan Delamourd.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Θέατρο Badminton

Ώρα έναρξης:  21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητικό: 20€,
Γ΄ζώνη:   25€,
Β΄ζώνη:   35€,
Α΄ ζώνη: 40€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here