3/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο χωρισμός της Jennifer Lopez από τον Marc Anthony φαίνεται να έχει δώσει νέα ώθηση στην καριέρα της τραγουδίστριας, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι ο Marc είχε το πάνω χέρι στη σχέση τους, που επηρέαζε και τα επαγγελματικά της Jennifer.

Είναι πιο εμπορεύσιμη τώρα”, δήλωσε στο περιοδικό “Life & Style” ο Ryan Schinman. “Είναι ελεύθερη πλέον, κάτι που την κάνει ακόμα πιο ελκυστική και σέξι”, ολοκλήρωσε το στέλεχος της showbiz.

Η Jennifer αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Και με το αζημίωτο, φυσικά. Τραγούδησε για έναν Ουκρανό μεγιστάνα, με αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων και υπέγραψε αρκετές συμφωνίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή της για το American Idol φτάνει τα 20.000.000 δολάρια, για συμμετοχή σε ταινίες άλλα 30.000.000 δολάρια και για λοιπά «δικαιώματα» 10.000.000 δολάρια. Αν συνυπολογίσουμε τα έσοδα από τη νέα της κολεξιόν αλλά και τα κοσμήματα που σχεδιάζει μαζί με τη συμμετοχή της στα διαφημιστικά για τη Fiat, τα έσοδά της θα εκτοξευθούν άμεσα!

Μάλλον καλά έκανε και χώρισε η Jennifer. Αφού μπορεί και μόνη της να τα «βγάλει» πέρα, γιατί να έχει τον Marc στο κεφάλι της; Στο κάτω κάτω, και γυναικάρα είναι και ούτε τα χρόνια την πήραν…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here