16/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ξεσπάθωσε εναντίον της εταιρείας της η Ciara.

Η τραγουδίστρια προσπαθεί απεγνωσμένα να απαλλαγεί από το δισκογραφικό της συμβόλαιο και κατηγορεί τα αφεντικά της εταιρείας της ότι δεν την υποστηρίζουν οικονομικά και δεν στηρίζουν την καριέρα της. Σύμφωνα με διάφορες φήμες, η εταιρεία της, Jive Records, σχεδιάζει να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με την τραγουδίστρια, η οποία, από την πλευρά της, χρησιμοποίησε το facebook για να δώσει την δική της εκδοχή για το θέμα. Η Ciara ισχυρίζεται ότι δεν πήρε καμία οικονομική βοήθεια από την εταιρεία της και αποκάλυψε ότι πλήρωσε η ίδια για την προώθηση του νέου της single “Gimmie Dat”, αφού η εταιρεία της δεν την στήριξε οικονομικά. Δηλώνει ότι πρόσφατα ζήτησε προσωπικά να μείνει ελεύθερη από το συμβόλαιό της για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της σε άλλη εταιρεία που να είναι σε θέση να την υποστηρίξει οικονομικά.

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν πολλές φήμες ότι η εταιρεία μου με απέρριψε. Μέχρι εδώ οι φήμες αυτές είναι ψευδείς. Αυτό που αληθεύει είναι ότι εγώ ζήτησα να αποδεσμευθώ. Τα τελευταία δύο άλμπουμ μου, ήταν απογοητευτικά για μένα”, γράφει η Ciara στο facebook.

Κάποιες φορές πρότεινα πράγματα στην εταιρεία μου και αγνοήθηκα. Τελευταία προσπάθησα να προχωρήσω το “Gimmie Dat”. Ξόδεψα δεκάδες χιλιάδες δολάρια από δικά μου χρήματα και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί μου έλεγαν ότι η εταιρεία μου δεν ήθελε να ακουστεί το κομμάτι”.

Ξόδεψα πάνω από 100.000 δολάρια για να δημιουργήσω το video clip του τραγουδιού και η εταιρεία μου δεν με στήριξε καθόλου. Καταλαβαίνω ότι κάποιες εταιρείες δεν στηρίζουν οικονομικά κάποιους καλλιτέχνες τους και, προφανώς, έγινα ένας απ’ αυτούς”, ολοκληρώνει η Ciara.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here