Η ιδέα των Crime ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2009 . Τα μέλη της συμμορίας είναι: η Χριστίνα Άρτεμις Παππά στα φωνητικά, ο Θεοδόσης Κοσμίδης στην κιθάρα, ο Κώστας Πατσιώτης στο κόντρα μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης πίσω από τα τύμπανα. Πρόσφατα στην παρέα τους προστέθηκαν ο Μάρκος Χαϊδεμένος στο πιάνο και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη τρομπέτα . Η συμμορία σουινγκάρει επικίνδυνα και δουλεύει το γκάζι και το φρένο με απίστευτη μαεστρία!

crime_swing_investigation_2015_12_001

Βασίζονται με εκπληκτικό τρόπο σε τραγούδια περασμένα που επανέρχονται σήμερα πιο επίκαιρα από ποτέ! Ακριβώς έναν αιώνα πριν ξεκινούσε το ρεύμα της Jazz και πλέον εξαπλώνεται ανά τον κόσμο μανιωδώς σαν ιός. Όχι μόνο η Jazz, αλλά, και η ατμόσφαιρα που την περιβάλλει, ο χορός, η αισθητική ακόμα και το ηθικό κομμάτι της εποχής που περιελάμβανε μια αθωότητα παιδική. Μια ελευθερία! Η jazz, είναι ελευθερία και τώρα περισσότερο από ποτέ υπάρχει ανάγκη για την ελευθερία αυτή!!!

Έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα ανα την Ελλάδα, συμμετοχές σε φεστιβάλ μουσικής και χορού καθώς και σημαντικά supports, προσκαλούν και προκαλούν τον ακροατή με ένα ευφάνταστο ρεπερτόριο καθώς και τις νέες δικές τους συνθέσεις.

Σε μια εγκληματική εποχή τα πιο διαβόητα εγκλήματα είναι εγκλήματα πάθους και το πάθος για τη μουσική είναι ο λόγος που οι Crime Swing Investigation βγαίνουν στη παρανομία.

Tον Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Album με τίτλο “Shot in the Dark” απο τη “Μusic Μirror” το οποίο περιλαμβάνει επανεκτελέσεις αλλά και δικό τους πρωτότυπο υλικό το οποίο και θα παρουσιάσουν στις 14 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο UpStage.

crime_swing_investigation_2015_12_002

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σκηνή UpStage
Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη,
T. 210 9315600

Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here