20/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Jennifer Lopez ορκίστηκε να μην σχολιάζει την ερωτική της ζωή, για χάρη των παιδιών της.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες τον χωρισμό της με τον Marc Anthony και πρόσφατα φήμες θέλουν να έχει δεσμό με τον ηθοποιό Bradley Cooper, φήμες που δεν σχολίασε η Jennifer. Ως μητέρα, τα παιδιά μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Και για χάρη τους, δε σκοπεύω να σχολιάσω καμία φήμη μέχρι να προκύψει κάποια πραγματικά σοβαρή σχέση στα προσωπικά μου”, δήλωσε η τραγουδίστρια. Θα δημιουργούσε σύγχυση στα παιδιά και δεν θα ήταν δίκαιο. Όλα γίνονται για τα παιδιά”, συνέχισε η Jennifer που πάντως θεάθηκε πρόσφατα στο αυτοκίνητο του Bradley να προσπαθεί να κρυφτεί από τους παπαράτσι!

Το ειδύλλιο με τον ηθοποιό είναι ακόμα στην αρχή του και δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Η μητρότητα και η καριέρα, άλλωστε της Jennifer, της δημιουργούν ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα.

Οι υποχρεώσεις της μουσικής της πορείας, η συμμετοχή της στο πάνελ των κριτών στο American Idol αλλά και η προώθηση της νέας σειράς ρούχων που σχεδιάζει η τραγουδίστρια, δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια για να ασχοληθεί με τον εαυτό της. Προσπαθώ να βρω χρόνο για ύπνο και ξεκούραση. Είναι πολύ σημαντικό. Έχω τα παιδιά, δουλεύω εντατικά σε πολύ σκληρό ωράριο και είναι πολύ σημαντικό να προσέχω τον εαυτό μου”, συνέχισε η τραγουδίστρια. Πρέπει να είμαι υγιής και δυνατή πρώτα για τα παιδιά μου και μετά για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η δουλειά μου, με όλα αυτά που κάνω”, ολοκλήρωσε η Jennifer.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here