5/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Kevin Costner εξέφρασε την απορία και διαμαρτυρία του για τον κόσμο που δεν αποδέχεται τη μουσική του!

Ο διάσημος ηθοποιός το 2007 δημιούργησε το συγκρότημα Kevin Costner & Modern West, το οποίο ασχολείται με την country και rock μουσική, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ. Ο Kevin από μικρός αγαπούσε τη μουσική, είναι ο τραγουδιστής του γκρουπ ενώ ασχολείται και με τη δημιουργία των τραγουδιών, και εκφράζει την απογοήτευσή του που το κοινό δεν έχει αποδεχθεί τη δεύτερη ιδιότητά του. Δεν θα έπρεπε να «σοκάρεται» το κοινό. Όταν μεγαλώνεις με τη θέληση να ερμηνεύεις, αυτό από μόνο του εμπεριέχει και τη μουσική, που είναι κι αυτή μία έκφανση της ερμηνείας”, δήλωσε σε βρετανική εκπομπή. Είναι διάφοροι που θέτουν περιορισμούς σε κάποιους και τους κάνουν να σκεφτούν ότι δεν μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Γιατί εμείς (οι ηθοποιοί) δεν περιορίζουμε τους μουσικούς να ασχοληθούν με την υποκριτική”, συνέχισε ο Kevin.

Ο ηθοποιός και μουσικός δεν πιστεύει ότι μπορεί να «κερδίσει» κάποιους με τη μουσική του. Παρά το γεγονός ότι με τη μουσική ασχολήθηκε πριν γίνει γνωστός ως ηθοποιός, το κοινό παραμένει σκεπτικό. Μπλέκεις όταν προσπαθείς να παραστήσεις ότι είσαι κάποιος άλλος. Πιστεύω πως στη ζωή δεν πρέπει να προσπαθείς να πείσεις οποιονδήποτε για ο,τιδήποτε. Η ιδέα είναι να ακολουθείς αυτό που σου λέει η καρδιά σου, να κάνεις αυτό που σε γεμίζει”, συνέχισε ο Costner.

Ο σταρ αποκάλυψε ότι γράφει τραγούδια εδώ και πολλά χρόνια και ελπίζει οι θαυμαστές του να αποδεχθούν το διπλό πάθος του για τον κινηματογράφο και τη μουσική. “Δεν θα έλεγα ότι η μουσική είναι μια διαφορετική πλευρά μου. Πολλά από αυτά τα τραγούδια γράφτηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Όταν ο κόσμος βλέπει τις ταινίες μου έχει μια συγκεκριμένη εικόνα. Όταν εγώ σκέφτομαι τις ταινίες μου, τις συνδέω με προσωπικά γεγονότα, όπως η γέννηση των παιδιών μου. Μπορώ να χρονογραφήσω τη ζωή μου μέσα από τις ταινίες μου”, ολοκλήρωσε ο Costner.

Το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος του Kevin, με τίτλο “From Where I Stand”, κυκλοφόρησε σε Γερμανία και Ελβετία στις 27 Σεπτεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here