14/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι Elbow φαίνεται ότι δεν αρκούνται με την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός τους και την παρουσία του στα …συνήθη είδη όπως μπλουζάκια, καπέλα και πολλά άλλα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους μπίρα!!!

Ναι, είναι γεγονός! Στις κάβες της Βρετανίας θα μπορούν οι φίλοι του συγκροτήματος να αγοράζουν την μπίρα με όνομα “Build A Rocket Boys”, που είναι και ο τίτλος του τελευταίου τους άλμπουμ.

Η μπίρα κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, χαρακτηρίζεται ως Golden Premium Session Bitter, έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ 4% και αποτελεί παραγωγή της ζυθοποιίας Robinson’s Ales.

Η νέα μπίρα είναι βασισμένη στις προδιαγραφές που έθεσαν τα μέλη του συγκροτήματος μετά από εκτεταμένες γευστικές δοκιμές στο ζυθοποιείο Robinson”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση στο site των Elbow.

Τα μέλη του γκρουπ δοκίμασαν πολλές ποικιλίες μπίρας, διάλεξαν αυτές που τους άρεσαν περισσότερο σε γεύση και χρώμα και στο τέλος επέλεξαν μία gold με ελαφρά πικρίλα και φρουτώδες άρωμα”.

Η επίσημη παρουσίαση της μπίρας “Build A Rocket Boys” θα γίνει στο φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών του Μάντσεστερ τον προσεχή Οκτώβριο και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ποτών.

Η μπίρα δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει εκτός Βρετανίας, αλλά οι Elbow θα βρεθούν σε όλο τον κόσμο καθώς η παγκόσμια περιοδεία τους ξεκινάει στις 15 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here